Szerintetek is szánalmasak-röhejesek a vadászok/hobbivadászok?
Igen.
és nem érdekel, ha lepontoznak a khm-khm, méretproblémás hobbivadászok.
A hobby-ból gyilkolászás az undorító.
A vadászkiállítás (már amit a TV-ben
és képeken láttam belőle) na az is
szánalmas és felesleges volt.
A normál vadászok nem ilyenek. Nekik fontos szerepük van, a vad sem szaprodhat el, a felesleget lövik ki.
Nekem ugyanilyen nevetségesek és szánalmasak a szelfiző népek az utcán, étteremben, wc-n, akárhol és mindenhol, aztán lövik fel ezt a qrva fontos közölnivalót (ja mégsem, a nagy semmit) az Instára meg akármelyik fosom le másik közösségi oldalra, ők is verik magukat a semmire, nem kell ehhez hobbivadásznak lenni.
#4 Totál egyetértek a hozzászólásoddal.
Talán csak a sok szelfiző nem gyilkolászik legalább.
(legfeljebb egymás közt a hülye kihívásaikkal)
A vadászok nem. Szükség van rájuk.
A pózolós "vadászok" nem is igazi vadászok. És az orvvadászok sem.
Szerintem is röhejesek, főleg a szafarin pózolók, de hát ez van. Az állományt így is úgy is gyérítenék, kilőnék az adott példányt. Így legalább a hülye pózer turistavadász egy valag pénzt otthagy amiből fizetni lehet a vadőröket, a park fenntartását, a helyi vadgazdálkodásban dolgozókat.
Mondjuk személyes véleményem, de a nyíllal való vadászat eléggé értelmetlen. Biztos jó adrenalinfokozó becserkészni, 30-50 méterre odalopakodni, de hidd el legalább ekkora mutatvány órákig szinte mozdulatlanul maradni, váltakozó oldalszélben, erős talajmenti turbulencia mellett 300-ról egyetlen pontos gerincvonalbeli lövést leadni egy mozgó vadra. Utóbbival azonnal leteríted, a nyílnál meg mehet utána a kísérőd megadni a kegyelemlövést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!