Melyik állattól féltek a legjobban?
Figyelt kérdés
Én szinte az összes ragadozótól, ami nagyobb és gyorsabb nállam. Félek még a lódarázstól, a lovaktól, bármi erősen mérgezőtől.2022. máj. 24. 07:47
1/20 anonim válasza:
Én a papagájtól.és a pulykától,kakastól.Mind csípett és kergetett már meg és ezért🤣
2/20 anonim válasza:
Attól, ami ugrik és hirtelen mozog. Pl béka. Messziről nincs vele bajom, de nem merek közel menni, mert félek, hogy ugrik. Tudom, hogy erre vajmi kevés az esély, de akkor is.
3/20 anonim válasza:
Nagytesrű növényevőktől.
Egy ragadozó akkor vadászik ha éhes. Egy bika viszont nekedmegy ha olyanja van.
5/20 anonim válasza:
Akkor a medvék, cápák és még a Jurassic filmekben is a dínók éheznek. Utóbbinál a ragadozók minden egyes alkalommal ok nélkül támadnak.
6/20 anonim válasza:
Hú, így belegondolva elég soktól. Darázs. Idegen kutya. Soklábú és 1-2 centinél nagyobbra megnövő dolgok, mint pl. óriás szàzlábú. Tengeri lények, amik ártani tudnak: medúza, rák, tengeri sün. És tudnám még sorolni. :)
7/20 anonim válasza:
Anakondával, király kobrával és társaival azért nem szívesen találkoznék
8/20 anonim válasza:
#3:
A bika sem megy neked csakúgy, leginkább akkor, mikor a teheneket védi, vagy pedig akkor, amikor direkt felpiszkálod.
10/20 anonim válasza:
Lódarázs és kullancs. Magyarországon mástól nemigen kell félnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!