Melyik állattól féltek a legjobban?
Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 12:35
1/9 anonim válasza:
Ha fóbiát nézünk születésem óta pánikrohamot kapok a csigáktól :'D nevetségesen hangzik, de nagyon rossz tud lenni
Ha más fajta félelmet nézünk, a krokodil az amivel nem mernék "összetalálkozni"
2/9 anonim válasza:
Én általában az undi állatoktól :D csótányok,bogarak,pókok. Azoktól sem rettegek de ha választanom kéne h elviszek sétáltatni egy tigrist vagy le kell csapnom egy pókot akkor az elöbbit választanám és azt talán még élvezném is :DD 17/L
3/9 anonim válasza:
Én a rovaroktól, pókoktól. De csak akkor, amikor hirtelen eltűnnek, nem tudom hol vannak, félek, hogy véletlen szétnyomom őket. Ezért amint lehet, kiviszem őket az udvarra, mindig ki van készítve az asztalomra a pohár meg a papír.
4/9 anonim válasza:
a rovaroktol, akkor is ha mar megdoglottek :D
7/9 anonim válasza:
A cápáktól, és a grizzly medvéktől. Szerencsére ritkák Magyarországon.:)
8/9 anonim válasza:
Kb mindegyiktől ami itthon megtalálható (nagytestű).Ne úgy képzele el hogy elszaladok ha őzet látok hanem úgy hogy nem szívesen közelednék felé ha nem szaladna el.
9/9 anonim válasza:
Vaddisznó, medve, farkas + összes ragadozó, ami képes lenne megölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!