Legtöbb ember miért a kutyákat meg a lovakat szereti legjobban?
:D
Én pl cicás vagyok nagyon, ők a kedvenc állataim. Ha meglátok egyet az utcán mindig elkezdek neki beszélni " hogy jajj de cuki vagy, na mi az kis cukiság" stb *.*
Ebből is látszik hogy 5 cicánk van, egy kutyus pedig anya miatt :)
1# vagyok még mindig, a kutyákkal semleges vagyok, szóval, el vagyok az enyémmel is. Ha pl meglátok egy kutyát az utcán, látom hogy kóbor, a szivem megszakad érte, de pl egy cicáért is...:/
A lovakat sose szerettem én se...szerintem is nagyon büdösek, de persze valakinek ez nem probléma..:)
Van egy kutyám, és lovagolok is. Elmesélem a tapasztalataimat. :)
A kutyusom Havannai pincs, direkt azért ilyen fajta, mivel nem hullajtja a szőrét, és szaga sincs, nem vált ki allergiás reakciót (ezt milyen szépen megfogalmaztam). Lehet, hogy van olyan kutya, amelyik büdös, de ezt remekül kompenzálja az, hogy mennyi szeretetet adnak, és a legjobb barátaid.
A lovak nagytestűek, igen, én ebben nem látom a problémát. Veszélyesek? Ha nincsenek megfelelően tartva, betanítva, akkor igen, tudnak azok lenni. De megjegyzem, hogy bármely más állat tud veszélyes lenni, nem csak a lovak.
Fingani még nem hallottam lovat, pedig 10 éve lovagolok. Vagy talán nem olyan hangos, mint említetted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!