Hogy van ennyi balfék sofőr/ember? 1 éve vettem az autót,2006 óta balesetmentesen vezetek és a legjobban az bosszant, hogy mások már lassan gallyra vágják.
Rossz csillagzat alatt születtél. Vonzod az ilyeneket. Velem is mindig ez van. Amikor egy parkolóban megyek oda az autóhoz már fejben rulettezek hogy vajon milyen új sérülést fogok találni rajta.
Bele kell törődni. Vagy venni egy eleve kopott csúnya és foltos autót amit nem féltesz.
Férjem ezért szeret Nivával járni. Annak nem nyitják neki az ajtajukat, és még a pofátlankodó BMV is visszahúzza az orrát...
Ezért nem érdemes drága kocsival járni, mert a közlekedés KÖZösségi dolog. Nem egyedül veszel részt benne, és mások nagy ívből tojnak a tulajdonodra...
Igen csak a kocsi értékéből veszít az ilyen kisebb garázdaságok miatt és ezt akkor tudod meg ha el akarod adni. Ha egy karcot lát a vevő már jajgat hogy milyen szarok a magyar autók és bezzeg a nyugat. Aztán akkor se adna érte többet ha még egy hajszálkarc se lenne rajta. De ha van akár csak egy kis karc is na akkor belecsap az alkuba mint fogyatékos a lecsóba hogy mennyit engedsz a feléből.
Persze egy haszongépnél ez nem annyira számít mint a példa szerinti Lada Niva-nál vagy egy Toyota pickupnál. Némelyiken olyan horpadások vannak hogy a fejed belefér és mégis tartják az árukat. De ha egy másik említett példa szerint mondjuk BMW-d van na akkor már biztos megszívod ha el akarod adni mert a vevő őfelségének makulátlan királyi hintó kell öccázé'.
Csodálkoznak az emberek hogy miért járnak egyre többen SUV-al vagy rendes terepjáróval vagy pickuppal. Mert az autóinknak ebben a szutyok országban nem csak az utakkal kell megbirkózniuk hanem a "kedves" autóstársakkal is. Én még a mediterrán országokban se láttam ennyi parkolási sérülést mint ami a magyar autókon van. Bunkó egy nemzet vagyunk ez a nagy igazság.
"Én még a mediterrán országokban se láttam ennyi parkolási sérülést mint ami a magyar autókon van."
Ugye most viccelsz?
A magyar autók teljesen megkíméltnek számítanak, kimész Németbe, és egy átlagos parkolóban olyan sz*r autókat találsz, hogy a fejedet fogod (évek óta nincs lemosva, tele van sérülésekkel, stb). Magyarországon a legtöbb autó jól néz ki, az emberek vigyáznak a külsejére az autónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!