Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy van ennyi balfék sofőr/em...

Hogy van ennyi balfék sofőr/ember? 1 éve vettem az autót,2006 óta balesetmentesen vezetek és a legjobban az bosszant, hogy mások már lassan gallyra vágják.

Figyelt kérdés
Múlthét pénteken egy tinicsaj jött nekem egy parkoló részlegből, hiába dudáltam és villogtam, elkapta a jobb hátsó lökösömet. Persze hétfőn megcsináltattam az ő (jobban mondva az apja) kontójára, kis polírozással már nem is látszik semmi. Ma reggel pedig egy munkatársam nyitotta neki az ajtaját a jobb hátsó ajtómnak, ugyanúgy kis piros karc van rajta és kissé behorpadt alul. Ennyire nem vigyáznak a saját értékeikre az emberek vagy egyszerűen bambák? Én megdolgoztam ezért az autóért, vigyázok rá és becsülöm, mindig figyelek kiszálláskor is, hogy nehogy nekivágjam a másik ajtajának. Vagy netán ne törődjek én se senki tulajdonával és én is csak úgy rúgjam ki a kocsim ajtaját és ne idegesítsem magam rajta? :D
2016. szept. 21. 19:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Basszus, ez ötletes. Kösz a tippet! :D
2016. szept. 25. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:

A Kaktusnak a párnázottsága jó de nehogy azt hidd hogy pont ott fogják meghúzni az autót ahol a párna van. Majd alatta felette mellette a sarkán...

Ha beletolatnak ez az ellen se véd. Az ilyenek ellen inkább egy tank nyújt védelmet.

Agyonféltők... Aztán lehet hogy te vernéd a legjobban pofán azt aki megbaxxa az autódat.

2016. szept. 25. 19:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. Bárhol is biztosítasz be bármit, úgysem ott fogja érni sérülés, hanem teljesen máshol. Nem lehet kiszámítani.
2016. szept. 25. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért a Cactus nagyobb eséllyel indul mint egy telibefényezett autó,tipikusan a sérülésveszélyes helyeken van a védőcsík.Eleve a franciák jópofa széllel szembemenő dolgokat tudnak kiötölni .. Régebben legalább a lökös meg az ajtó védő csíkok műanyagok és fényezetlenek voltak ezzel ellátva valódi szerepüket. Aztán a bolond, funkciót semmibe vevő divat szépen befényezte ezeket is. Manapság már ha ránéznek egy kocsira már sérül. De legalább a fényezők jól élnek, mindig akad meló .

Aki meg alkudni cigánykodni akar ,az úgyis alkudozik, ha makulátlan a fényezés,mert akkor beleköt másba. Felesleges bosszankodni így is úgy is neki fogják nyitni az ajtót,de ha azt nem ,akkor lezúzza valaki egy kereszteződésben,vagy nekirántja a kormányt. Eddig nekem minden kocsimat összetörték jó alaposan, szóval kb xarok bele egy két karcba :D

2016. szept. 26. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pár évig voltam postakocsin pesten, egy VW Transporterrel jártam. Nem tudnám összeszámolni, hányszor volt törve, húzva, karcolva, horpasztva, nyomva a Transporter, apám ott törték az autót mint a diót. Nem az én kocsim volt, de rohadtul sajnáltam, mert ameddig csináltatáson volt, addig mindig adtak valami rossz tartalék autót, ami levolt amortizálva, én meg ügyeltem az enyémre, de hiába. Abban a pár évben egyetlen egyszer sem én voltam a hibás. Egyszer nagyon bepöccentem, látom, hogy a faszi bámul balra felé és bekanyarodik az egyírányú útcába szembe velem jó nagy lendülettel, már a kanyarodás kezdeténél nyomom neki a dudát, villogok, és láss csodát szemből belehasít a postakocsiba, na akkor kiugrottam, hogy iylen vak hogy lehet, hogy befordul mikor ott a tábla, ami tiltja, láthatja hogy nem fér el két kocsi, nem kétsávos az út és mindenki megy de senki nem jön. A másik szintén egyirányún, megyek egyenesen, kb 20 cm-re előttem a szőke pi*csa kivágja az ajtót a parkoló autóján, hogy ő kiszáll, fékeztem de az ajtóját már le is tolta a kocsi orra, és akkor neki áll feljebb, hogy a többmilliós BMW-jét összetörtem stb. órákig tudnám mesélni.
2016. szept. 27. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!