Megünneplitek a házi kedvencetek születésnapját?
Figyelt kérdés
Meg szoktátok? :-)2022. máj. 17. 22:34
1/15 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2022. máj. 17. 22:34
2/15 anonim válasza:
Meg szoktuk igen :D nyuszink van, ilyenkor kap egy "nyuszitortát" ami igazából felvágott gyümi plusz bazsalikom levelek szépen tálalva. Ő igazából ebből csak annyit ért hogy "hu de jó sok kaja", engem viszont jó érzéssel tölt el ez. Persze nem kapja meg egyszerre mindet, nehogy fájjon a pocakja.
3/15 anonim válasza:
Csak egy bizonyos kor után szoktuk, amíg fiatalok, addig nem. De mondjuk 14-15-től kezdve igen.
4/15 anonim válasza:
Persze. Extra séta, új játék és "torta".
5/15 anonim válasza:
64 évem alatt nem fordult elő, és ilyenről a környezetemben sem hallottam még soha.
6/15 NTBS válasza:
Nem szoktam, mert az utcáról fogadtam be és nem tudom mikor született pontosan.
7/15 anonim válasza:
Nem, de számon tartjuk a napot. (Befogadtuk, így nem tudjuk pontosan, de van egy jó megközelítésű saccolt dátum.)
8/15 anonim válasza:
Nem, nálunk ez az embereknek jár. Ettől még szeretjük és rendszeresen meglepjük őket (cicák).
9/15 anonim válasza:
Igen, általában valamilyen finomságot kapnak ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!