Hány cm lesz az az 1 éves csikó amelyik most 1 évesen már 160 cm?
Figyelt kérdés
tegnap láttam meg ezt a csikót és nagyot néztem hogy hogy lehet iylen magas iylen fiatalon (10 hónapos)2010. szept. 17. 15:15
1/8 anonim válasza:
Az az egy éves csikó amelyik most egy évesen 160 cm, meglepő módon 160 cm lesz egy évesen.
Vagy csak rosszul tetted fel a kérdést.
2/8 anonim válasza:
Első: szerintem te értelmezted rosszul:)
3/8 anonim válasza:
Nem hinném. Szerintem így lenne érthető:
Hány cm lesz kifejlett korában az a csikó, ami most 1 évesen már 160 cm?
4/8 anonim válasza:
Szerintem érdekesen tette fel a kérdést a kérdező, de nem lehet úgy értelmezni, hogy 1 éves korában mekkora lesz, ha már 1 évesen 160 cm, csak véletlen 2x írta szerintem le.
Első: Rosszul értelmezed =)
5/8 anonim válasza:
Csak úgy mondom hogy a kérdés alatt van hogy 10 hónapos a csikó :)
6/8 anonim válasza:
ott van hogy az az 1 éves csikó amelyik most 1 évesen már 160 centi.
Nem írta félre!
Így értelmezhető!
7/8 anonim válasza:
Hat lege magas, biztos lesz 180 cm a marmagassága, csak hogy valaki válaszoljon a kérdésedre. Az enyém az most 17 hónapos és 165 cm.
8/8 A kérdező kommentje:
kifejletten gondoltam, bocsánat hogy érthetetlenül fogalmaztam de utolsó köszönöm a kérdésemre a választ.
2010. szept. 17. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!