Találtam egy siklo fejet, és szükségem lenne a koponyájára, hogyan főzzem ki vagy rodhasszam el?
Figyelt kérdés
Nagyon apró szóval nemtudom hogy kéne, valaki segítsen2022. ápr. 24. 19:14
1/7 anonim válasza:
Ásd el pár hétre hogy lebomoljon nagyjából. Utána főzd ki. Én így csináltam őzzel de biztos lesz majd itt nálam okosabb is aki jobb tanácsot tud adni.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, feléledtek-e már, de nekem azt mondták, tegyem be egy hangyabolyba, azok aztán letisztítják! Végül is nem került rá sor, szóval passz, hogy működik-e.
3/7 anonim válasza:
Keress rá hogy "koponya preparálás hidrogén peroxid"
Ott lesz minden amire szükséged van.
4/7 anonim válasza:
Ugye te direkt találod ki ezeket a mordbid kérdéseket, és vonsz bele többeket, hogy vitázzál róluk.
Bár én az írásaidból arra a foszerre tippepek, aki hülyébbnél hülsébb rokonsági fokokra kédezett rá. Tudod, olyankora, mint a nagyapám keresztlányának a nagyanyja kicsoda. Nos ezek a kérdések mostanság megszüntek, de helyettükjöttek az állatos rémek. Pl nyúlnyúzás részletesen leírva, meg kígyófej kifőzése.. Szerintem ez előbb utőbb elhatalmasodik rajtad, aztán végül maga az ördög foh elvinni a pokolba ( vagy a diliházba )
5/7 anonim válasza:
Esestleg te lettél volna a "szervízmérnök úr" ?
7/7 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés (igaz nem sikló koponyájával). Az eljárás attól még ugyanaz. Szerves részek lerothasztása, eltávolítása, főzés, peroxidos kezelés hogy szép fehér legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!