Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Találtam egy siklo fejet, és...

Találtam egy siklo fejet, és szükségem lenne a koponyájára, hogyan főzzem ki vagy rodhasszam el?

Figyelt kérdés
Nagyon apró szóval nemtudom hogy kéne, valaki segítsen
2022. ápr. 24. 19:14
 1/7 anonim válasza:
100%
Ásd el pár hétre hogy lebomoljon nagyjából. Utána főzd ki. Én így csináltam őzzel de biztos lesz majd itt nálam okosabb is aki jobb tanácsot tud adni.
2022. ápr. 24. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, feléledtek-e már, de nekem azt mondták, tegyem be egy hangyabolyba, azok aztán letisztítják! Végül is nem került rá sor, szóval passz, hogy működik-e.
2022. ápr. 24. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Keress rá hogy "koponya preparálás hidrogén peroxid"

Ott lesz minden amire szükséged van.

2022. ápr. 24. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

Ugye te direkt találod ki ezeket a mordbid kérdéseket, és vonsz bele többeket, hogy vitázzál róluk.

Bár én az írásaidból arra a foszerre tippepek, aki hülyébbnél hülsébb rokonsági fokokra kédezett rá. Tudod, olyankora, mint a nagyapám keresztlányának a nagyanyja kicsoda. Nos ezek a kérdések mostanság megszüntek, de helyettükjöttek az állatos rémek. Pl nyúlnyúzás részletesen leírva, meg kígyófej kifőzése.. Szerintem ez előbb utőbb elhatalmasodik rajtad, aztán végül maga az ördög foh elvinni a pokolba ( vagy a diliházba )

2022. ápr. 24. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Esestleg te lettél volna a "szervízmérnök úr" ?
2022. ápr. 24. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
39%
4# Ez jó 👍😃
2022. ápr. 24. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Már volt ilyen kérdés (igaz nem sikló koponyájával). Az eljárás attól még ugyanaz. Szerves részek lerothasztása, eltávolítása, főzés, peroxidos kezelés hogy szép fehér legyen.
2022. ápr. 26. 00:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!