Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha menekülni kéne, vinnéd az...

Ha menekülni kéne, vinnéd az állataidat?

Figyelt kérdés

Meddig vinnéd őket, mi lenne az a pont, amikor már nem vállalnád? Pl. menekülttáborba nem engedik be, meghúznád magad máshol? Ha közvetlen veszélybe kerülnél?

Érdekelnek az ezzel kapcsolatos gondolatok, fantáziák.

(nekem macskáim vannak, ameddig lehet vinném őket tűzön vízen át)

2022. márc. 1. 13:01
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, jöhet még nyugodtan, csak a 10.-re válaszolok, hogy pont így gondolom én is.
2022. márc. 1. 13:45
 12/34 anonim ***** válasza:
96%
Kutyám van, természetesen jön velem!
2022. márc. 1. 13:46
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy otthagyjam bárhol annak a tudatában, hogy ki tudja látom e még valaha. Többször lejátszottam magamban a képet de már a gondolatától is könnyezek.

Az autómban bármikor előbb lenne egy kutyányi hely mint bármi másnak, de ha kell a hátamon is elcipelném a világ végéig is.

2022. márc. 1. 13:56
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
2 nyulam van, vinném őket magammal. Soha nem hagynám őket cserben. Soha!
2022. márc. 1. 14:00
 15/34 anonim ***** válasza:
33%

Itt szerintem nincs senki, aki volt hasonló helyzeten.

Én sajna láttam ilyet Jugoszláviában.

Hidd el, mindegy, hogy itt, most, ki és mit hazudozik/képzel, de ha jönne az ellenség, és hallanák a lövéseket, meg látnák a menekülők között a megerőszakolt 12 éves lányokat, mindenki lexarná a cicust. Akiben lenne lelki erő elengedné, vagy leölné, mert nem akarná, hogy poénból lelőjék, vagy megegyék, vagy megetessék a kutyáikkal.

2022. márc. 1. 14:55
 16/34 anonim ***** válasza:
25%

15.-hez még.

Idehaza a szomszéd faluig nem jutnál el, mert kevés embernek van valódi terepjáró kocsija/motorja és fegyvere.

2022. márc. 1. 14:57
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

A haszonállat étel. Óriási értéke van háborúban, de nem tudod a hónod alá csapni Riskát, ezért javasolt elrejteni és hát elfogyasztani, ha nincs más.

Nekem csak háziállatom van, macska. Soha nem volt kint, nem ismeri a külvilágot, nem tud madarat fogni, nem alkalmas a szőre kintre csak úgy hirtelen. Egyszerűen nem tudná magát ellátni, egy csirkecombot se tud megenni, mert nem tudja hogyan kell. Nem hagyhatom itt a panelban, de kiengedve se sok esélye van! Amíg bírom őt és a tápját, addig viszem. És soha nem hagyom, hogy megegye valaki!!!

2022. márc. 1. 15:00
 18/34 anonim ***** válasza:
76%
Durva vagy nem, a gyerekem előbb kapnám fel. De függ, hogy hirtelen riadó miatt kell futni az földalá, vagy van idő pakolni.
2022. márc. 1. 15:03
 19/34 anonim ***** válasza:
22%
Több napi, esőben, fagyban való menekülés esetén, az is kemény lehet, mikor a gyerekek 2 tengerimalaca át kell változzon pörköltté, 1 doboz konzerv babbal felütve, a bográcsban.
2022. márc. 1. 15:11
 20/34 anonim ***** válasza:
71%
Amíg csak tudnánk, vinnénk a két cicust, de a gyerekünk életét nem tennénk kockára miattuk. Lehet lepontozni.
2022. márc. 1. 15:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!