Az állatok értik a humort?
eppen ma volt errol szo(ill mar tegnap) a da vinci learingen(kopfball). Patkanyokon vegeztek kiserleteket.
Konkretan arrol volt szo, hogy "az allatoknak van-e humorerzekuk?"
Az eset az volt, hogy patkanyokat csiklandoztak, jatszottak veluk, es mivel az emberi ful nem kepes erzekelni azt a hang-tartomanyt amit kiad, egy eszkoz segitsegevel hallhatova tettek. Ha tetszett a patkanynak a jatek, akkor magas frekvenciaju hangot adott ki, ha nem akkor sokkal melyebbet es el is bujt a sarokba.
A masik eset az volt, hogy nem tudom leirni, de kepzelj egy el folyot, amin van egy hid. A jatekos patkany, kimegy a hidra es minden szegletet megvizsgalja, a batortalan az pedig elbujik a folyoba, ahol biztonsagban erzi magat.
Azt konkretan hogy, van-e humoruk az allatoknak, nem tudtak bizonyitani. Attolm hogy elvezi es jatekos, meg nem biztos hogy nevet.
na dejo. most nezem amit 22:10 linkelt. kb ugyanazt leirtam.
elozo vagyok.
Néha úgy érzem hogy nem értik, pl múltkor fingottam egy hatalmasat, és a cicám csak nézett dülledt szemekkel... nem hogy röhögött volna:)
Viszont olyan is volt, hogy álmában lefordult az ágyról és amikor földet ért úgy csinált mintha ő szándékosan ment volna le:D Tehát lehet, hogy értik a viccet:D
A barátoméknak volt egy nagy fehér házinyuluk, és barátom apjának volt egy kedvenc fotelja. Amikor a nyulat kiengedték, az egyből beugrott a fotelbe és ott röhögött, a fatert pedig nem engedte leülni.
Aztán persze valahogy sikerült lezavarni onnan, de ezt mindig eljátszotta. Szerintem poénból csinálta, mi másért? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!