Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az állatok értik a humort?

Az állatok értik a humort?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 21:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Hogyne! Mesélsz egy viccet a cápának, és annyira fog nevetni, hogy csattogtatja a fogait.
2010. szept. 9. 22:46
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
A mi kutyánk amikor kicsi volt, megvárta, míg anyu befejezi a felmosást, odament az előszoba közepére, és odapisilt. És esküszöm, hogy közben röhögött! :)))
2010. szept. 9. 22:51
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Azt,hogy értik-e nem tudom,de a hörcsögöm ha bepiál k@rva jo poénokat mond.Szakadok tölle.
2010. szept. 9. 23:33
 14/25 anonim ***** válasza:
A maguk módján értik, nekik is vannak vicces dolgaik, játékaik, amiket szeretnek csinálni, nyilván nem olyan formában, mint nekünk, embereknek.
2010. szept. 9. 23:36
 15/25 anonim ***** válasza:
nem
2010. szept. 9. 23:53
 16/25 anonim válasza:
Bizonyára fajoktól ÉS egyedektől függően érzékelnek "komikus" dolgokat, "megértenek" vicces helyzeteket. Egyszer olvastam egy vadon élő tigrisről Jim Corbett tollából /A "templom tigrise c. történetben/, hogy az író ezt a tigrist akarta megfigyelni egy fára épített leshelyen. A tigris eljött, és PONTOSAN annak a fának a törzsén kezdte élesítgetni a karmait, ahol az író ült. Corbett szerint a tigris jól tudta, hogy ő fent van a fán, ezért azt szűrte le a történetből, hogy bizonyára ENNEK a tigrisnek volt humorérzéke... :)
2010. szept. 9. 23:54
 17/25 anonim ***** válasza:

eppen ma volt errol szo(ill mar tegnap) a da vinci learingen(kopfball). Patkanyokon vegeztek kiserleteket.

Konkretan arrol volt szo, hogy "az allatoknak van-e humorerzekuk?"

Az eset az volt, hogy patkanyokat csiklandoztak, jatszottak veluk, es mivel az emberi ful nem kepes erzekelni azt a hang-tartomanyt amit kiad, egy eszkoz segitsegevel hallhatova tettek. Ha tetszett a patkanynak a jatek, akkor magas frekvenciaju hangot adott ki, ha nem akkor sokkal melyebbet es el is bujt a sarokba.

A masik eset az volt, hogy nem tudom leirni, de kepzelj egy el folyot, amin van egy hid. A jatekos patkany, kimegy a hidra es minden szegletet megvizsgalja, a batortalan az pedig elbujik a folyoba, ahol biztonsagban erzi magat.

Azt konkretan hogy, van-e humoruk az allatoknak, nem tudtak bizonyitani. Attolm hogy elvezi es jatekos, meg nem biztos hogy nevet.

2010. szept. 10. 00:19
 18/25 anonim ***** válasza:

na dejo. most nezem amit 22:10 linkelt. kb ugyanazt leirtam.

elozo vagyok.

2010. szept. 10. 00:22
 19/25 anonim ***** válasza:

Néha úgy érzem hogy nem értik, pl múltkor fingottam egy hatalmasat, és a cicám csak nézett dülledt szemekkel... nem hogy röhögött volna:)

Viszont olyan is volt, hogy álmában lefordult az ágyról és amikor földet ért úgy csinált mintha ő szándékosan ment volna le:D Tehát lehet, hogy értik a viccet:D

2010. szept. 10. 00:52
 20/25 anonim ***** válasza:

A barátoméknak volt egy nagy fehér házinyuluk, és barátom apjának volt egy kedvenc fotelja. Amikor a nyulat kiengedték, az egyből beugrott a fotelbe és ott röhögött, a fatert pedig nem engedte leülni.

Aztán persze valahogy sikerült lezavarni onnan, de ezt mindig eljátszotta. Szerintem poénból csinálta, mi másért? :)

2010. szept. 10. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!