Az állatok tudják, hogy egyszer meg fognak halni vagy úgy élnek, hogy fogalmuk sincs mi az a halál, és nem is sejtik, hogy egyszer vége lesz az életüknek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 18:45
1/8 anonim válasza:
Az állatok NEM meghalnak,hanem kimúlnak,durvábban megdöglenek. Mivel nem tudnak gondolkodni,azért nem is tudják,hogy ez majd bekövetkezik.
2/8 anonim válasza:
szerintem meg nem megdöglenek hanem meghalnanemkellene enyire lenézni az állatokat a bogár az megdöglik az állatok nem!
3/8 dirtboy válasza:
ma 18:51 te tuti szőke vagy,eltaláltam?
4/8 anonim válasza:
És akkor mi a helyzet a menekülési ösztönnel? hmmm?
Az állatoknak is van valamilyen szintű egyéniség tudatuk, hogyha el tudják képzelni a jövőt, vagyis azt, hogy levadássza őket egy ragadozó. A helyzetet felismerve ennek megfelelően cselekszenek.
5/8 anonim válasza:
nem tudják, de ha ott tartanak már sok állat.megérzi, és elvonul meghalni. Szóval a vég közeledtével sok állat tudja. Nem az eltaposott bogár, vagy a disznó h másnap levágják, de pl az elefánt, a kutya, macska amikor beteg, vagy végelgyengül. Amúgy inkább meghal mint megdöglik. A nem szeretett, nekünk nem kedves állatok döglenek csak.
6/8 anonim válasza:
először is :
az állatok elpusztulnak és nem megdöglenek
másodszor igen is gondolkodnak és éreznek
de a halálról szerintem semmit nem tudnak
viszont ha például mérgezettek lesznek megérzik hogy nincs sok hátra
7/8 anonim válasza:
Nem, az állatok nincsenek tisztában a halál fogalmával, így azt sem tudják, hogy egyszer majd őket is utoléri valamilyen formában.
Őket az ösztönök irányítanak, amiket egy adott helyzet vált ki belőlük, pl a kölyök állatok az anyai ösztönökre hatnak, a menekülést meg a félelem táplálja.
8/8 anonim válasza:
Igen őket az ösztönök irányitják nem érzik stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!