Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek így jól csináltam ?

Szerintetek így jól csináltam ?

Figyelt kérdés

Van 2 hullámos papagájom és reptetni akartam őket ( nem az udvaron ) és vissza szálltak a kezemre amikor egy kis idő múlva az egyik ( hím ) rámászott a másikra ( nőstényre ) és megtörtént a dolog viszont csak kevés ideig kb olyan 20-30 másodpercig mert leestek egymásról a kezem miatt.

Most nem tudom hogy most megtermékenyült-e a nőstény de biztonság esetére betettem nekik egy házat hogyha netán tojna

Még félnek a háztól de majd megszokják

Aztán már csak várok

2022. jan. 24. 10:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

18# én bizony! Tanulj a mestertől szájkaratét :DDD.

Kezedre szállt a madarad, tettél be nekik házat és itt taposnak, hogy törvénytelen szaporító, és még glória is nő a fején, hogy megmentette a világot a sátánfattyától.

Nem hagytalak a martalékuknak, nekem meg ezért nő glória a fejemen és ez mennyivel szebben csillog:).

Szeresd a madaraidat annyi a dolgod. Csá.

2022. jan. 24. 16:25
 22/22 anonim ***** válasza:
Mararakhoz nem értek, ezt viszont úgy az állatokkal viszonylatban írom le. tudod mennyi életet mentene meg azzal, hogyha rendesen állna hozzá. Nem kell minden ember ugyanazokat a hibákat elkövesse, azért létezik szaktudás
2022. jan. 28. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!