Szerintetek így jól csináltam ?
Van 2 hullámos papagájom és reptetni akartam őket ( nem az udvaron ) és vissza szálltak a kezemre amikor egy kis idő múlva az egyik ( hím ) rámászott a másikra ( nőstényre ) és megtörtént a dolog viszont csak kevés ideig kb olyan 20-30 másodpercig mert leestek egymásról a kezem miatt.
Most nem tudom hogy most megtermékenyült-e a nőstény de biztonság esetére betettem nekik egy házat hogyha netán tojna
Még félnek a háztól de majd megszokják
Aztán már csak várok
10# Ezeket egy tenyésztő honnan tudja?
a) Veleszületett tudás az anyaméhből?
b) A miből éljek meg kérdésre random ötlet a madártenyésztés, előtte max. verebet és galambot látott, de kitanulja okj-n és bizonyítvánnyal a kezében tenyészetet nyit
c) tart madarakat, szereti a madarat, esetleg jobban mint az átlag, több madár is van és alakul a dolog. Amikor is rájön, hogy hoppá, ennek magyar és külföldi szakirodalomban, fórumokon utánaolvasok, mert a legjobbat akarom a madaraimnak, hisz az egész tevékenységemet a szeretet motiválja?
Látszik, hogy te már értesz hozzá, te is kezdted a semmiből, olyan, mintha itt élnéd ki magad, végre egy hely ahol földbe tudod döngölni a most fiatalt, a kezdőt. Mintha élő ember labdába se rúghatna kisállattenyésztésben. A kérdéseid pedig nem megválaszolhatatlan űrtecnikai fejtörők, sima tapasztalati és tanulási úton bárki által megszerezhető tudást feltételeznek. Ami majd lesz a kérdezőnek is!
Szóval kérdező, házi feladat a 10-esben lévő gondolatébresztőkön átrágni magad.
12# összevissza személyeskedsz és kiforgatsz meg sarkosítasz!
A kérdező kezén megtörtént a madárszerelem, miért ne lehetne ennek pár év múlva az a vége, hogy a kérdezőnek lesz állattenyésztői végzettsége? Miért rögtön a moslék tódul belőled, hogy szaporító, életképtelen állományok (jó sok), meg a törvények be nem tartása? Fantáziádnak csak a szókincsed szab határt. Miért??? Szó sincs még erről! A tenyésztő nem valami korszakos zseni akiből földrészenként és 100 évenként egy születik, hanem legtöbb így indul, mint a kérdező. Megtetszik neki a dolog, kérdez/mond/csinál hülyeségeket, mindegyik! Honnan tudod, hogy külföldi fórumokon az elmúlt két órában nem szedte össze a te 20 éves tudásodnak a felét? Lehet, hogy nem, lehet, hogy igazad van és a leggonoszabb boszorkány, a szaporítók királynője lesz a kérdező tavasz végére, de ezt nem tudjuk, sőt, semmi nem mutat erre. Igenis támogatom, ha tetszik neki, érez magában szeretetet, affinitást, elhivatottságot, akkor csinálja! Ha ezek megvannak úgyis a legjobb tudása szerint fogja csinálni a legjobb minőségben.
Érthetetlen az ok nélküli kirohanásod, arra gondoltam nem vagy te egy öreg tenyésztő (profi, azt nem vitatnám) és a konkurenciát irtanád tűzzel-vassal, válogatatlan eszközökkel? Más értelme nem lenne. Szó nincs arról, hogy itt tenyésztő vagy szaporító lenne a kérdező, egy mezei madártartó 22 éves. Neked elmentek otthonról!
Most pedig elküldenélek legszívesebben a halál f@szára, hogy leírtad egy állatkínzót én támogatnék. Nem tudod ki vagyok, milyen kisállataim honnan vannak és, hogy mennyire szeretem őket, lehet ezen a téren egy senki vagy hozzám képest.
Én már csak hallgatok
# 7 nem tudom hogy most te vesztél e össze ezzel a görénnyel de hogy bunkó az biztos
Az aki meg a 7-esnek azt nyomta hogy ez a válasz nem haszon az egy belülről rohadó okádék ember.
Most komolyan hogy lehet valaki ennyire paraszt amikor ő csak azt írta le röviden tömören hogy bárki legyék meg fogom tudni csinálni
Ez egy elfajzott korcs világ
Bocsánat a kifejezésért de k*rva kevés az ennyire kedves ember a világon mint a 7-es
Köszönöm szépen neki hogy kiállt mellettem és nem azzal jött felém hogy ezt biztos nem tudja megcsinálni biztos rosszul tartja a madarait… stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!