Ez milyen állat lesz szerintetek?
17
Minden macskánál előfordul a túlpigmentesedés. Ez tény.
Igen, csak baromi ritka. Már annak is kicsi a valószínűsége hogy idekerüljön egy ilyen nagymacska, hát még annak hogy az az állat egy fekete puma legyen. Én akkor már leopárdra tippelnék, nem is értem miért hiszi mindenki, h puma
Köszi a válaszokat!
Amúgy úgy tűnik, hogy felszívódott az állatka, mert ezidáig még a nyomára sem leltek, ugyanis akkor azt közzétették volna a hírportálok.
Furcsa, hogy miért nem vizsgálják át azt a szántóföldet, ahol az állat elhaladt, mert akkor a nyomából következtetni lehetne az állatra.
De erős a gyanúm, hogy csak egy nagyra nőtt házi macskával van dolgunk, mondjuk egy maine coon-nal.
Amúgy kérdező! A maine coon ilyen távolságból nem lenne nagyobb egy sima házimacskánál. Nem stimmelnek a testarányok.
Ez egy sokkal nagyobb állat.
Amúgy nagyon szomorú, hogy ez a szegény cicus itt kóborol Magyarországon. Én sajnálom. Biztos, hogy le fogják lőni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!