Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez milyen állat lesz szerintetek?

Ez milyen állat lesz szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyszerű házi macska, vagy nagymacska?

[link]

2021. dec. 11. 17:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
16%
Fogalmam sincs hogy milyen állat, de Semjén Zsolt biztos lelövi.
2021. dec. 11. 19:03
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

De milyen kellemetlen már annak aki ilyen helyen lakik és mondjuk napi szinten sétál ki erdőkbe,mezőkbe akár gyerekkel akár kutyával akár egyedül,egyszer csak szembe jön egy állat ami még van hogy állatkertben sem fordul elő nálunk.

Úgy sérülést szerezni vagy meghalni,hogy akár egy kontinensel arrébb élő állat szed le,mert pont te futsz össze azzal az egyetlen példánnyal amit itt elengedtek/elszökött..

2021. dec. 11. 20:01
 13/33 anonim ***** válasza:
77%

7

A puma és a leopárd nem ugyan az

2021. dec. 11. 20:24
 14/33 anonim ***** válasza:
80%

#13 Szerencsére a város legszéléről beszélünk. Nem tanyavilág, frekventált hely, de inkább csak az autósok által mert ez az út visz Szegedre.

A börtön & mobil járványkórház (ami ennek az udvarán van) is itt található aminek a kamerája felvette az állatot.

Ez mellett közvetlen csak egy régi elhagyatott orosz laktanya épületcsoport van, illetve egy kisebb és egy nagyobb céges telephely. Ezt követi egy cigánytelep.

2021. dec. 11. 20:40
 15/33 anonim ***** válasza:
69%

#15 vagyok.

Tehát így szerencsére az állat kis valószínűséggel fog csak ténylegesen emberbe botlani.

Ezen a részen az erdőkbe nagyon nem jár senki, futni meg edzeni főleg. Maximum a méhészek idénykor kivinni a kaptáraikat.

Tudtommal már a vadásztársaság megkezdte az állat felkutatását, reméljük hamarosan meg is találják és ki is lövik,

2021. dec. 11. 20:42
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Én rákattintottam, de se kép,se videó..
2021. dec. 11. 21:07
 17/33 anonim ***** válasza:
92%

Miért pumát írnak, mikor az állat fekete???

Inkább párduc(leopárd), vagy jaguár lehet.

2021. dec. 11. 21:13
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt néztem,hogy az összes ilyen hírportál pumának azaz hegyi oroszlánnak írja.

Gondolom egy idióta rosszul írta a többi még csak copy-paste elkészítette a cikk másolatát.🙄🤣

Így higyjetek a híreknek,elég egy embernek leírni egy f*szságot utána a csapból is az a hibás,téves vagy kamu hír fog áradni..

2021. dec. 12. 12:45
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Halasiként mondom, azon a környéken nem egy fekete párduc a legveszélyesebb dolog.
2021. dec. 12. 19:09
 20/33 anonim ***** válasza:
57%
15! Remélem, altatólövedékkel! Gondolom, védett állat.
2021. dec. 12. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!