Hol találok fotó pályázatot?Szinte mindenhol be kell töltenem a 18-at: (
Sziasztok!
Nem olyan régen kezdtem neki ennel az "új" hobbinak,amit nagyon szeretek. Elsősorban állatokat (házi--állatkerti stb) szoktam fotózni:)
Van esetleg olyan pályázat ahol;
-nem kell 18-nak lennem
-akar a saját cica(i)mról id csinálhatok képet.
Előre is köszi:)
Amúgy meg szerintem a legtöbb ilyen helyen ha behazudod, hogy elmúltál 18, a kutya nem fogja leellenőrizni, hacsak nem vagy egyszerre olyan pokoli szerencsés (és tehetséges) meg persze peches, hogy valami pénzjutalmat nyersz, mert ugye az ilyesmi átvételéhez kell minden bizonnyal a betöltött 18. életév.
Minden más esetben nagy valószínűséggel a kutya nem fogja leellenőrizni.
16 év alatt jogilag cselekvőképtelen, 16-18 között pedig korlátozottan vagy csak cselekvőképes. Nem/korlátozottan tehetsz bármilyen jognyilatkozatot és a szervezők az általad tett jognyilatkozatot sem fogadhatják el.
18 alatt a szervezőknek be kéne kérni a szüleid hozzájárulását is, ami további bonyodalmakat jelent számukra és talán nem is annyira jellemző, hogy 18 alattiak akarjanak pályázni.
Ha felnőtt pályázatra akarsz nevezni, akkor add be valamelyik szülőd nevében - persze célszerű velük egyeztetve. Ha olyan mázlis vagy, hogy megnyered, akkor a dicsőség téged illet, még ha nem is a te neved alatt fut majd a díj.
Ezt a pályázatot pont iskolás diákoknak írták ki - bizonytalan is, hogy jogilag mennyire helytálló. Eleve gyanús, hogy nincs semmilyen pályázati kiírás, jogi tájékoztató, de még csak az sem derül ki, hogy mit lehet nyerni, ki értékeli a pályaműveket, milyen szempontok alapján, stb.
Rengeteg a lehúzós, kizsákmányoló pályázat, amikkel csak ingyen képeket akarnak szerezni valamilyen üzleti célra. Érdemes észnél lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!