Miért baj az ha nem szeretem a kutyákat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak nincs kedvem hozzájuk, nem szeretem ha a lábam alatt mászkálnak.
Viszont ha ezt megemlítettem az állatbarát emberek elég csúnyán néznek rám, nekem nincs bajom azzal aki az ölében viszi a kisállatát vagy meg is puszilgatja.
Én lennék a rossz?
2021. nov. 3. 14:28
11/19 anonim válasza:
Nem baj, ha nem hangoztatod ok nélkül. Tehát ha rászólsz arra, aki odaengedi kéretlenül a kutyáját, az pl. jogos, de mondjuk ismerkedésnél nem várhatod el egy kutyástól, hogy a kutyájáról lemondjon miattad.
12/19 anonim válasza:
Miért lenne baj?! Én sem szeretem az állatokat, de ettől még ember vagyok.
13/19 anonim válasza:
#9 ki kívánt rosszat mindenkinek? Ki kívánta a halálukat?
14/19 anonim válasza:
"Viszont van ez a mondás : ,,Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet." "
Ez a mondás eredetileg nem kutyával volt, hanem virággal. Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.
15/19 anonim válasza:
Igaz a mondásról, de ezt magyarázd meg egyfogyasztásra nevelt embernek...
16/19 A kérdező kommentje:
Tényleg nem gyűlöletkeltés a célom, szóval ha lehet a provokatív válaszokat hanyagoljátok!
Én is hallottam hasonló megjegyzéseket, hogy az én kutyám, macskám... nem adnám 100 emberért vagy hasonlók, de szerintem itt már nem az állatot szereti túlságosan hanem az emberekben csalódott, így duplán szomorú.
2021. nov. 3. 15:35
18/19 anonim válasza:
Ezeket a nagy szavakat használják másra is, ami/aki valakinek megfizethetetlen értéket jelent (a gyereke, az emlékei... stb.), minden másra ott a MasterCard. :-)
19/19 anonim válasza:
Szerintem meg mindenkinek a maga dolga eldonteni, hogy kit mentene ki egy ego hazbol. En is a kutyamat valasztanam, nem egy random ember gyereket es ettol szerintem nem vagyok rossz ember. A kutyam az en csaladom, a masik ember gyereke meg a masik embere. A kerdezo sem rossz ember, amiert igy velekedik a kutyakrol, a valaszaibol is egyertelmuen atjon, hogy ennek ellenere tolerans es valoszinuleg nem ezzel nyitja a beszelgetest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!