Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért baj az ha nem szeretem...

Miért baj az ha nem szeretem a kutyákat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak nincs kedvem hozzájuk, nem szeretem ha a lábam alatt mászkálnak.

Viszont ha ezt megemlítettem az állatbarát emberek elég csúnyán néznek rám, nekem nincs bajom azzal aki az ölében viszi a kisállatát vagy meg is puszilgatja.

Én lennék a rossz?

2021. nov. 3. 14:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem baj és nem vagy tőle rossz. Csak azt nem értem, minek ezt hangoztatni. Én nem szeretem a paradicsomot, de ha az étteremben a másik asztalnál valaki paradicsomos salátát eszik, nem szólok neki át, hogy na én azt ki nem állhatom. Senki se kíváncsi rá.
2021. nov. 3. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem baj. Nincs is kutyád, nem bántod őket, csak annyi, hogy nem szereted.

Nekem van kutyám, de nem baj, hogy neked nincs és nem is szereted őket.

Úgy látszik pont "rossz" állatbarátot fogtál ki aki ezért csúnyán néz. Szerintem nem mindenki olyan, illetve bízom benne a többséget nem érdekli.

2021. nov. 3. 14:42
 3/19 A kérdező kommentje:
Ha esetleg rákérdeznek én őszintén megmondom, nyilván nem minden nap beszél az ember a háziállatokról de akkor is felmerülhet. Nem is erről van szó, hanem magáról a gyűlöletről amit kap az ember egy ilyenért, ha két ember összevezz mert más focicsapatnak szúrkolnak akkor extrém esetben utálják egymást de nem következtetnek arra, hogy a másik rossz ember. Ellenben ha valaki a kisállatokkal nincs jóban úgy érzem, h azt érzéketlennek, barátságtalannak tartják.
2021. nov. 3. 14:46
 4/19 A kérdező kommentje:
Kettes remélem is hogy így van.
2021. nov. 3. 14:48
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem baj, csak az, ha kéretlenül hangoztatod.

Ha viszont valaki kérdezi és nem tetszik neki a válaszod, akkor mondd meg, hogy legközelebb ne kérdezzen semmit, mert lehet, nem lesz szimpi, amit mondasz.

2021. nov. 3. 14:54
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

2. vagyok részemről így van. :)

Viszont van ez a mondás : ,,Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet." Amiből nem következik az ellenkezője szerintem. Háttérben valami hasonló állhat, hogy ez elég elterjedt.

Szerintem még a focicsapatok miatt sem kéne utálkozni. Lehet nem is az állat szeretete a kérdés, hanem, el kéne fogadni a másikat ahogy van és nem az ellentéteket keresni.

Nem tudok neked segíteni, mi lehet ennek az oka.

Aki meg ilyen miatt rossznak gondol attól úgysem kapsz választ.

2021. nov. 3. 15:00
 7/19 anonim ***** válasza:
64%

,,Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet."

Ohh hàt ezt azért már kénytelen vagyok megkérdőjelezni, mikor olyan kommenteket látok itt, hogy dögöljön meg az összes ember, utálom őket, rohadjon meg mindenki, de a kutyám az bezzeg mindenkinél többet ér meg magától értetődő, hogy a Fifikét menteném ki az égő házból, nem egy gyereket, hát a rohadt kölke forduljon fel ott, ahol van, csak egy kártékony lárva, bezzeg az én Fifikém.

Nagyon-nagyon átesett sok ember a ló túlsó oldalára. Na most majd jöhetnek az “én mindenkiben csak csalódtam, mindenki is szemét velem, szóval jogom van gyűlölni számomra tök idegeneket is” kommentek.

2021. nov. 3. 15:13
 8/19 anonim ***** válasza:
34%

"Na most majd jöhetnek az “én mindenkiben csak csalódtam, mindenki is szemét velem"

Sajnos ebben van igazság

2021. nov. 3. 15:17
 9/19 anonim ***** válasza:
61%

8-as, persze, MINDENKI gonosz, MINDENKI ellenük van, szembejön velük, csak ők helikopterek meg meg nem értett kis szende lelkek.

Az ilyen hányinger szöveget letolóknak nem ártana talán magukba nézniük ahelyett, hogy számukra tök idegenekben keresik a hibát meg rosszat kívánnak nekik, netán egyenesen a halálukat.

2021. nov. 3. 15:23
 10/19 anonim válasza:
0%
Mert a legtöbb kutya egy kaki állat
2021. nov. 3. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!