Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezhetek 1 tevét?...

Honnan szerezhetek 1 tevét? (nem vicc)

Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy kis tevét :) vannak állataim már itthon kutya bárány kecske :D de most 1 tevét is szeretnék lehet hogy hülyén hangzik de igen:) mo n hol lehet?(ha lehet egyáltalán)
2010. aug. 31. 09:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Életem egyik nagy élménye volt, amikor katona koromban mentem vissza kimaradásról a laktanyába. Ülök a kocsiban, nem én vezetek (sokat stoppoltam akkoriban), és egyszer csak az út szélén ott egy tevekaraván. Esküszöm! Majdnem lehidaltam, de a vezetőnek is kapaszkodni kellett a kormányba, hogy az úton maradjunk. Mindez a 80-as évek végén, Magyarországon, egy alsóbbrendű úton, a mai Szlovák határ közelében. Volt ~20 db. teve, egymás után, szépen sorban. Málha, teher nem volt rajtuk és ember is csak 2-3 volt velük. Azóta sem tudom, mi a fenét kerestek ott? Lehet, hogy a tiedhez hasonló, magánbeszerzés volt, és így spóroltak a szállításon? Arra is gondoltam, hátha cirkusz, de ahhoz túl sokan voltak, az állatkertek pedig nem lábon vinnék, hanem szállítanák. Na mindegy, csak elmeséltem életem egyik nagy, valószínűleg már soha meg nem oldódó rejtélyét. (Akkor is, ha nem túl hasznos.) ;)
2010. aug. 31. 09:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen állatkertből. Jól szaporodnak és nem férnek el, Veszprémben pl. sok van, a szaporulatot mindig eladják. De magánszemélyként keményen bizonyítanod kell hogy kész vagy a tartására, csak akkor adnak ha ez így van.
2010. aug. 31. 09:32
 13/19 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy az állatkerben lehet "örökbe fogadni" állatokat. biztos tevét is lehet, de haza nem viheted, csak támogatod évi 5000 ft-al. lehet azóta változott az ár.
2010. aug. 31. 09:36
 14/19 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :) egyébként fiú vagyok :) és nem a lakásban akarom tartani hanem van a mi telkünk és van a szomszéd és azis a miénk ott van a többi állatom.. még kis malacok vannak tyúkok emuk :) van istálló is meg minden :)

várom a további ötleteket

2010. aug. 31. 11:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Amugy ez az otlet honnan jott, hogy neked kell egy teve?
2010. szept. 13. 23:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Amugy en is ultem mar teven. 2x is. Egyszer itt Magayrorszagon Veszpremben, masodszor meg Egyiptomban. En is voltam ott nyaralni. Tavaly. Elozo vok.
2010. szept. 13. 23:38
 17/19 A kérdező kommentje:
nem tudom amugy :) csak megtetszett és nagyon szeretem az állatokat a tevék meg tetszenek :)
2010. szept. 14. 06:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Basszus egy teve 1000 kg is lehet, neki azért nem olyan istálló kell, mint egy lónak, vagy tehénnek, ők sokkal nagyobbak!
2010. szept. 14. 16:55
 19/19 A kérdező kommentje:

mind1... meglenne a hely amiatt ne aggódjtok..

csak honnan lehetne venni mo n belül azt nem tudom...

2010. szept. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!