Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kiskedvenceitek csináltak/nak...

Kiskedvenceitek csináltak/nak vicces, furcsa dolgokat?

Figyelt kérdés

:)

Nekünk például ha a kutyusunk meglátja a sörösdobozt már bújik el,mert régen megkóstoltattuk vele a sört:D

Egy régebbi kutyusunk meg futott előre közbe hátrafelenézett,és nekifutott az oszlopnak xD:)

Köszönöm előre is a válaszokat:)

2010. aug. 27. 16:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

óó nagyon aranyosak az állataitok:)kis arik:)

köszönöm a válaszaitokat:)

2010. aug. 27. 19:19
 12/13 A kérdező kommentje:
olyan nálunk is volt,hogy a kutyust a víz fölé tartottuk és már járt is a keze-lába:))
2010. aug. 27. 19:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is nyuszim, van és ahogy rohangál az asztal körül majd felugrik a fotelre majd onnan rám amikor a kanapén fekszem, volt hogy összefejeltünk, mert nem tudni mikor ugrik rám. Meg a magasugrásai közben megszokott pördülni, és így a másik irányba fut tovább. Amikor kirohanta magát akkor pedig oldalra vetődik, és úgy fekszik le. Ha valami új dolgot lát akkor úgy közelíti meg hogy tacskóba vágja magát (ilyenkor olyan mint egy kutya). És egyszer már láttam úgy púpozva ásítani mint a nyuszi a Youtube-n , teljesen lemerevedtem tőle.
2010. aug. 27. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!