Láttam egy érdekes szunyogot. Milyen fajta lehet?
Figyelt kérdés
rendes szunyog méretű volt, viszont a fején voltak fésüs "fülei"...mint amilyen az éjszakai lepkéknek szokott lenni...és a fejéből kiállt felfelé három valami ami visszafelé pöndörödött...
Tuti, hogy szunyog volt, mert egyébként úgy nézett ki.
2010. aug. 26. 15:18
1/13 anonim válasza:
Ilyet még nem láttam, de remélem lesöpörted a válladról.
2/13 A kérdező kommentje:
a falon volt, de nem csaptam le, ahhoz túl szép volt :D lehet hogy valami mutáns szunyog lehetett? bár amennyi növényvédőszert használnak, nem lepődnék meg rajta :S
2010. aug. 26. 15:30
3/13 anonim válasza:
Én is láttam már ilyet, de sikítva elrohantam.
4/13 anonim válasza:
hehehehehe, nekem ilyenek mászkálnak néha este a monitoromon, én bírom őket, néha megfogom:O XD 15/L
5/13 anonim válasza:
Zöldes árnyalatú volt? Mert én ugyan ilyet a Balatonon láttam
6/13 A kérdező kommentje:
fúúú lehet nem tudom :D bár nincs messze innen a Balaton :D
2010. aug. 26. 15:54
7/13 anonim válasza:
árvaszúnyog. a balatonon hemzsegnek, de nem csíp, szóval teljesen ártalmatlan. csak az a sz@r annyi van, hogy mész a nádasban és nem kapsz levegőt mert rögtön lent vannak a tüdődben :D
legközelebb csapd le és kész.
8/13 anonim válasza:
"de nem csíp, szóval teljesen ártalmatlan" ez egy baromság! engem bizony rohadtul csíptek az ilyen dögök!
na ezért is kell dohányozni! :D
9/13 A kérdező kommentje:
igen ilyesmi volt, de három valami kiállt a fejéből...hasonló volt mint ami a pillangók szívókája...csak mondom három volt belőle és a feje tetején...
2010. aug. 26. 16:02
10/13 anonim válasza:
16:02 hidd el, szerintem te vegyesen voltál normál szúnyogokkal és ilyenekkel körülvéve, mert ezek csak növényi nedvekkel táplálkoznak és nincs szükségük vérre a szaporodáshoz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!