Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit lehet vele csinálni?

Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés
egy szem lovacskánk képtelen egyedül elmaradni a karámban.tudom hogy magányos,mert ha elmegyek vele hátra akkor eljön legelészik,de ha egyedül marad a karám bejáratánál toporog csak jönne be,de nem lehet egész nap az istállóban. mit csináljunk?? kellene mellé mégegy paci vgy valami más állat de ezt jelenleg nem tudjuk megoldani.valami tipp??
2010. aug. 25. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy többet foglalkozol vele vagy vesztek mellé szamarat vagy bárányt. :) Láttam olyan pacit amelyik mellett bárány volt és tök jól elvoltak!:) Amúgy ha egyedül van tartva a paci csak a gazdira számíthat! Én biztos, hogy mindig körbe ugrálnám!(=
2010. aug. 27. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
A ló társas lény és így egyedül nagyon magányos. Vegyetek mellé egy másik lovat, pónit, szamarat, kecskét, bárányt .
2010. aug. 27. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!