Ha valaki védett állatot ölt meg hol tudom jelenteni?
Nem vagyok spicli és nem azzal töltöm az időmet, hogy mást jelentgetek, de most betelt a pohár.
Bizonyítékként az illető posztolta egy Facebook csoportba és képet is mellékelt mellé.
Névtelenül be lehet jelenteni valahol? Mondjuk az se baj ha csak névvel tudom..
Mindenképp csinálj screenshotot a képről és a leírásról, mielőtt törlik.
10-es a Rendőrség is kompetens ebben az ügyben mivel bűncselekmény történt a btk szerint ez állatkínzás ami az állat életét kioltotta.
Amiért simán a bíróság 6 évet is adhat ha nem többet mivel ez különösen kegyetlenségnek minősül és ezt sulyosbitja hogy védett állatrol van szó. Nemzeti Parknak a screenshot-ot és a videolinket is kuld vagy vedd fel képernyőfelvevővel és akkor az adatlappal együtt a videot is tudod kuldeni.
Undorító, ha valaki ilyent tesz, és még undorítóbb, ha még dicsekszik is vele.
Javaslom, hogy mielőbb készíts képernyőfelvételt róla, mielőtt eltűnik a tartalom (ő maga, ha ilyen valaki, akkor valószínűleg nem fogja eltávolítani, de a Facebook valószínűleg igen).
"Nem csak egy mozdulatlan kép."
Ha van video, akkor esélyes a büntetés (elítélés), mondom: video.
18as.
Az sem elég ilyenkor ha az illető maga részletezte az állat megölését???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!