Hogyan vehetem rá a szüleim állattartásra?
Figyelt kérdés
Igazából van 2 macskánk de ők nem jöhetnek be és nem is én gondozom. Akármi lehetne csak legyen a szobámban.2021. máj. 23. 08:39
1/23 anonim válasza:
Nem értem. Miért kéne rávenni őket, ha a magyarázatodban azt írod, hogy nem te gondozod, ebből következtetek, hogy akkor ők gondozzák? Nem inkább arra akarod rávenni őket, hogy bent legyenek a macskák? Ha ők gondozzák, ők fognak arról is dönteni, hogy kint vagy bent legyenek.
2/23 A kérdező kommentje:
Nem ők gondozzák hanem a nagymamám akinek kb ez az egyetlen elfoglaltsaga es a macska biztos nem lehet bent.
2021. máj. 23. 09:41
3/23 A kérdező kommentje:
Sok ideje vannak cicák és mindig is kint voltak, néha behozza őket apukám de nagyon félnek és látszik hogy nem érzik jól magukat.
2021. máj. 23. 09:45
4/23 anonim válasza:
Ha nem érzik jól magukat bent, akkor miért erőlteted, hogy bent legyenek?
5/23 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom hogy a cicák legyenek bent hanem akarok valami benti allatot. A cicak kb 2 havonta van bent max de rogton ki is visszuk. Leirva furan hangzik de ez alltalaban esos ido vagy valami mas van es csak az eloszobaig jonnek be. Terjunk vissza a kerdesre es milyen allatot valasszak majd ha valaki ir valamit irok magamrol hogy mit tudnek neki nyujtani.
2021. máj. 23. 09:51
6/23 anonim válasza:
Bocsi, nekem még korán van a szövegértelmezéshez. :)
Hal, pók, kígyó, hörcsög, tengerimalac, nyúl, pézsmateknős hirtelen ezek jutottak eszembe
7/23 anonim válasza:
Nekünk is van egy macskánk és bent van a házban, de nem bánnám ha kinnt lenne, mert mindent összeszőröz, csak féltem , hogy elkóborol, mert még nagyon fiatal. Szerintem nem rossz, ha kint van a macska, plusz ha beviszed a házba, előbb-utóbb megszokja, és azt fogja hinni, hogy szabad neki.
8/23 A kérdező kommentje:
A macska nem lehet a hazban, nem engedi anyukám. Mulyen állatot tartjak a szobámban am8nek kicsi a helyigénye?
2021. máj. 23. 10:10
9/23 anonim válasza:
Mi szamodra a kicsi? Hangyakat is lehet tartani, annak a helyigenye kezdetben egy kemcso. Milyen allatot szeretnel? Hullo? Madar? Ragcsalo? Izeltlabu? Keteltu? Lehessen simogatni? Ejjeli vagy nappali?
Van olyan amitol undorodsz?
Mert pl egy horcsognek viszonylag kicsi a helyigenye a tobbihez kepest, de antiszoc es olyankor van ebren amikor te nem. Éjjel zavarhat az alvasban mikor rendezkedik.
Vagy hal...? Az sem nagy helyigenyu (annyira... mondjuk mihez kepest).
10/23 A kérdező kommentje:
Szeretnem ha lehetne simogatni es igazabol este sem zavar ha hangoskodik eleg jol alszok.
2021. máj. 23. 10:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!