Hogyan altassunk el tyúkot?
Ongyilkosok is tul szoktak tolni az altatot, ha bekes halara vagynak, szoval szerintem nem faj, de tapasztalatom nyilvan nincs.
De allatorvos nem opcio? Lehet el se kene altatni, csak kene neki valami turbovitamin.
Tyúknál pedig a legjobb megoldás ilyenkor is az éles késsel történő nyakelvágás.
Senkinek nem szabadna beteg állat húsából ennie.
Madarak szervezete más mint az emberi, én nem kísérleteznék gyógyszerekkel.
Állatorvos az opció még, de egyébként 1-2 nap van már csak neki hátra maximum.
Egyáltalán nem mozog? Mert ha le van bénulva, az simán lehet Marek, amin nem segít semmi sem, nemhogy egy kis vitamintól...
Tyúk préda állat, hamár olyan beteg, hogy nem képes mozogni, ott nincs sok hátra.
Biztosan vannak más állatorvosok is a közelben.
De még mindig ott a kés. Csak előtte jól élezd meg, mert tompa késsel vágni kínzás.
Mennyi idős? Ha még növendék, simán lehet, hogy csak kalcium-hiánya van.
Nálam volt egy ilyen növendék, elvittem a dokihoz, aki alig talált rajta izmot, amibe beadhatja az injekciót.
De attól és a további kúrától helyre jött, az lett a legnagyobb és legszebb kakas az összes közül.
Ha idősebb, akkor kevésbé ilyen reményteli a dolog.
Mondjuk első menet a dokihoz kellett volna hogy vigyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!