Háziállat-tulajdonosok! Ti is érzitek azt néha, hogy akár az életeteket is odaadnátok a kutyátokért/cicátokért? Vagy csak én vagyok ilyen...?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 20:38
1/19 anonim válasza:
Ezen így még nem gondolkodtam, hogy az életemet... De amikor elvesztettem az állásom, a hitelemet viszont fizetni kellett, akkor nem volt kérdés, hogy ha választani kell, akkor a két macska eszik, nem én.
2/19 anonim válasza:
Hát amit az 1. Írt abban van igazság, ha úgy kellene inkább egyen a kutyám mint én.
Viszont az életem, esetleg testvérem, anyám életét sem adnám oda érte, mert tényleg a mindenem, de azért egy emberi (főleg család) életet nem adnék oda érte.
Sajnálom :():
3/19 anonim válasza:
Az életemet nem, ahhoz ragaszkodom, így is túl fogom élni mindet, még a madaraimat is, pedig ők akár több, mint 30 évet is élhetnek, addig pedig felelős vagyok értük.
4/19 A kérdező kommentje:
Oké, akkor csak én vagyok ilyen fura:) semmi gond, mondták már páran
2021. ápr. 23. 20:54
5/19 anonim válasza:
Mindent odadnék de az én életemet/más ember életét azért nem.
6/19 anonim válasza:
Hát nem. De tele van a gyakori az ilyen szuicid hajlamú ferdékkel.
7/19 anonim válasza:
A kérdésben megfogalmazott állítás csak üres duma annak a gyermeteg személynek a részéről, akinek "se kutyája, se macskája", tehát nagy jódolgában azt se tudja mit állít. Nekem volt 3 kutya az életemben, egyiknél sem éreztem ilyen szélsőségesen.
8/19 anonim válasza:
Kérdező! Igen😍
A cicámért, de sajnos már nincs velem.
9/19 anonim válasza:
Az biztos, hogy az összes pénzemet rákölteném :) Bár jelenleg jogsira teszek félre, elhatároztam, ha a macskámnak baja lenne, az összes félretett pénzemet elkölteném, csak hogy meggyógyuljon.
10/19 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy nem vagyok hülye, persze h nem áldoznám fel magam egy kutyáért...
Aztán csak kiléptem az autó elé a kutya miatt. Nem is gondolkodtam, ha eljut a tudatomig, akkor nem próbálom a kutyát menteni.
De amikor tizedmásodperceken múlik a dolog, akkor derül ki h ki mit tenne meg, nem nyugalomban a laptop/telefon előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!