Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az állatorvosoknak is be kell...

Az állatorvosoknak is be kell zárni? Elvileg az is egy "szolgáltatás".

Figyelt kérdés
Minden szolgáltatás be fog zárni és most ezen is elgondolkodtam...

2021. márc. 4. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Mivel az állategészségügy a humán egészségügyhöz némileg azért csak kapcsolódik (bélférgesség, veszettség emberre is veszélyes lehet, egy sérült, beteg állat könnyen kárt tehet akár a gazdájában is csak azért, mert fájdalmai vannak), nem fognak bezárni az állatorvosok, inkább rövidebb nyitvatartásra állnak át.
2021. márc. 4. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az állatorvos is beletartozhat a "magánegészségügy" kategóriába, attól még, mert nem embereket gyógyítanak. Végülis egészségügy, meg nem is állami. Szóval lehet, hogy ők nyitva lehetnek.

Bár lehet, hogy hülyeség az egész gondolatmenetem :D

2021. márc. 4. 15:19
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
"Itt nem a vírus fogja megölni az embereket hanem a kormány.. ez amit csinál..." Az ne zavarjon, hogy más országokban jóval szigorúbb intézkedések vannak. Ki nem állhatom a Fideszt, de az ilyen tájékozatlan emberek sem segítenek a helyzeten.
2021. márc. 4. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Mi a francért kell szándékosan félreértelmezni a dolgokat?

A szolgáltatás logikusan a fodrászt, masszőrt stb. jelenti. Fészen is terjednek a baromságok, hogy nem lesz áram, mert benne van a nevében, hogy áramszolgáltatás. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Igen, nyilván lesznek állatorvosok továbbra is. Az egyetlen kérdéses elem kb. az éttermek elvitelre nyitvatartása, hogy azt engedélyezik-e - mivel tavasszal ugye azt még nem lehetett, mikor hasonló szigor volt.

2021. márc. 4. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
6%

Nem a kormány? Ja nem... Máshol igen szigorúbbak voltak de mégsincs ez...

Most ami nyitva lehet az szépen kihasználja az áremelést...

Évek óta egy helyről rendelek gyrost. Nem sokkal.. 200 ft-al emelte mindennek az árat. Oké... De negyed annyi cucc se volt benne , mint eddig

És a hiénák erre fognak kiéleződni, emelnek, fele annyit se kapsz és úgyis rendelsz mert fosol és nem mész boltba... Ennyi

2021. márc. 4. 16:10
 16/16 anonim ***** válasza:
8# 3 állatorvos rendelőre gondoltam* bocsánat rosszul fogalmaztam meg magam. Illetve a 3 is csak hasra ütésre mondtam ami nálunk közelbe van. De valószínüleg marad minden.
2021. márc. 4. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!