Akik allergiásak a kutyára, macskára miért nem szednek gyógyszert?
Gyakran olvasom, hogy valaki örökbe fogad menhelyről egy kutyát vagy macskát és visszaviszik 2 hét után, mert kiderül,hogy a gazdajelölt allergiás.
Na, de miért nem szednek rá gyógyszert?Manapság nagyon jó gyógyszerek vannak, amik tünetmentessé teszik és mellékhatások sincsenek.
Nekem nagyon súlyos légzőszervi allergiám van,ahogy idősödtem egyre rosszabb lett.Amit ellehet képzelni, por, atka, kutya, macska,pollen sőt még a gyep is.
Viszont, szedek rá gyógyszert és 90 százalékban tünetmentes.Tavasszal,nyáron szokott nyálkahártya,szem irritáció fellépni akkor, amikor pollenszezon van,illetve amikor nyírják a füvet.De, akkor meg befújok egy speciális orrsprayvel.
Emellett, tartok 2 macskát és egy kutyát.A macska pedig gyakran az ágyamban alszik.
Király, és szerinted a gyógyszer mit csinál a májaddal, veséddel stb pár évtized alatt? Vagy mi van a kockázattal, hogy az allergén folyamatos jelenlétére egy agresszív autoimmun válasz indul?Azt is kiszámoltad már mennyibe kerül neked az élethosszig tartó gyógyszeradag?
Szóval itt azért nem gyengén súlyos indokok mondják, hogyha valaki tud, akkor szabaduljon meg az allergéntől.
#2-es, tehát azt mondod, inkább fulladjon meg a kérdező a pollentől nyáron... Oké.
A gyógyszer ára valószínűleg riasztó lehet egyeseknek, de én is inkább kifogásnak érzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!