Lehet ennyi háziállatot tartani?
A párom szeretne egy Amerikai Staffordshire Terriert vagy egy Amerikai Pitbull Terriert, én viszont a cicákhoz állok közelebb így én 4 cicust is szeretnék (Brit Rövidszőrű).
Hely, idő és pénz lenne rá.
De valami törvény szabályozza-e mennyit lehet tartani...
Terrier mellé macskát?
Nappaliban alom?
4 macska?
7 élőlény 100m2-en?
Ebből szerintem vér fog folyni inkább előbb mint utóbb.
11es!
1. Nevelés kérdése.
2. Miért mások hova rakják?
3. Igen.
4. 7? Hogy számoltál 7et? 5 állatról van szó.
Szóval a színük miatt kell a négy macska?...anyám borogass
És mi lenne, ha lenne egy macska, a többi színéről meg kitennél fényképet? Ha az a fontos, hogy néz ki, akkor a kép is visszaadja.
Arra is gondolni kéne amúgy, hogy az állatok hogy fogják érezni magukat. mert a leírtak alapján nem sok jóra van kilátás.
Ne már! A színek miatt??? Nem való még neked.
Másoknál nemcsak bent vannak az állatok. Ami cicáknál veszélyes, szóval az se jó. Vagy nincs ennyi.
"7? Hogy számoltál 7et? 5 állatról van szó."
Nem én írtam, amire reagálsz, de.... ti nem ott laktok vagy mi? Vagy ti nem vagytok élőlények, te meg a párod?
Hát, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban :/
Megint 1. vagyok:
Először is, macskáknál tényleg a szín az utolsó szempont. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
“Nevelés kérdése.“
Inkább szoktatás. Tehát macskák között kell felnőnie.
“Miért mások hova rakják?“
Minden macskás akit ismerek a fürdőszobába teszi.
“7? Hogy számoltál 7et? 5 állatról van szó.“
Gondolom 4 macska, 1 kutya, te és a párod.
Miért ne lennének jól tartva?
5 állatra egy hónapban simán 100ezret ráköltenénk.
A párom reggel vinné futni a kutyát, délután futtatóba + séta + játék + tanítás.
Hétvégén súlyhúzás, stb.
Az én cicáimmal is reggel és délután is játszanék.
Mindegyikőjük barf étrendet kapna.
1. Sok sikert hozzá. És honnan tudod, hogy elsőre jól fogod nevelni? Mi van, ha nem sikerül? A macska/macskák fogják bánni? Ja bocs, neveletlen volt a kutya, így jártatok. Bad dog.
2. nálam az előszobában van az egyik sarokban, ott senkit sem zavar és ami különösen fontos, hogy a macska is úgy tudja a dolgát végezni, hogy őt sem zavarják meg.
3. Könyörgöm, minek négy??? De ez a te döntésed...
4. És ti hol laktok majd? Szóval 5 állat + 2 ember = 7 élőlény.
Nahm, akkor hát 8-an, gratulálok.
És még a barf őrület is itt van, hát akkor nem is ragozom tovább. Nem lennék egyik állatod helyében sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!