Lehet ennyi háziállatot tartani?
A párom szeretne egy Amerikai Staffordshire Terriert vagy egy Amerikai Pitbull Terriert, én viszont a cicákhoz állok közelebb így én 4 cicust is szeretnék (Brit Rövidszőrű).
Hely, idő és pénz lenne rá.
De valami törvény szabályozza-e mennyit lehet tartani...
Persze, nem is egyszerrre.
Elsőnek 2 cicát szeretnénk, mondjuk évente 1et és utána a kutya, ha még mindig bírjuk akkor jöhetne a többi állatka is.
Egy 100nm-es házban elférnének?
1. vagyok:
Szerintem is kicsi a hely. 200nm-es házban lakunk 2 macskával és egy kutyával. Szerintem egy macska még elférne, egy negyediket már félnék befogadni.
Hát a nappaliban lenne a cica bútor és a 4 alomtálca.
A konyhába pedig a tányérok.
1/2 vagyok:
Nem kötözködni szeretnék, de ez nem tűnik egy jól működő rendszernek. Az alomtálcákat egymástól távol érdemes elhelyezni és macskák száma + 1 kell.
Én nem szívesen szagolgatnám az almot egész nap (az illatosító nem segít annyit), de ez a ti dolgotok. Ráadásul szét is hordják az almot, ráragad a mancsukra, ahogy ásnak kisöprik. A kutya pedig garantálom hogy megpróbálja megenni.
Mert a párom egy kutyust szeretne.
Én pedig nem tudok választani a színek közt.
Fehér-fekete-bézs-szürke cica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!