Hogy képes valaki úgy háziállatot tartani, hogy közben rá sem bagózik?
Figyelt kérdés
Szomszédunkéknak van egy kutyája, de konkrétan az etetésen meg itatáson kívül nem foglalkoznak vele. Tiszta kosz a szőre, rühes a bőre is szegény kutyusnak. Nekünk van két labradorunk, de elképzelni nem tudnám, hogy legalább egyszer ne menjek ki hozzájuk játszani velük, megsimogatni vagy csak rájuk nézni..2020. dec. 15. 20:37
1/4 anonim válasza:
Eleg csak ebben a kategoriaban megnezni a kerdeseket... Sajnos vannak ilyen emberek, en sem ertem oket, de ez rettenetesen elszomorit :(
2/4 anonim válasza:
Nekünk a szomszédba van 3 kutya... Kb kaján és vízen kívül sokminden mas figyelmet nem kapnak igaz nem olyan elhanyagoltak mint amemlyiket te leirtad, de hátra zárták őket a közös kerítéshez... És az egyik idegileg kicsit nem okés... Ha mi kilépünk az ajtónkon ugat... Ha a mi két kutyánk játszik... Ugat... Ha bármit hall ugat... Bár szerintem inkább csak a figyelem hiányzik neki de irtó idegesítő...
3/4 anonim válasza:
Anyám is ilyen a nyulával. A pasija megvette neki(csak a nyulat,a felszerelést anyám vette). Az eladó minden sz*rt megvetett vele,én pedig direkt könyörögtem hogy tenyésztőtől vegye de neeem ő elhozza a boltit mert milyen cuki. Úgy 2 hónapig elvolt vele. De mostmàr nem takarítja normàlisan(kint van a konyhàba mert büdös), mindent összevissza eszik(krumpli,nylon szatyor,kábelek,amit csak talál),nincs etetve se rendesen. A napi foglalkozás meg annyi hogy kinegedi este,elfelejti visszarakni és nekem kell mert ő már lefeküdt aludni,és rohadtul utálom szegényt megfogni mert borzasztó hosszúak a körmei(azt is én vágom neki ha tudom) és utálja ha felveszik. Az meg a másik hogy lassan ivarzik és anyámat többször is megharapta már.
4/4 anonim válasza:
Szüleim sem foglalkoznak, amikor felnőtt lett a kutyám.
Én majdnem mindennap játszok vele, ha az időm engedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!