Menthető még a cica, ha ma elviszem orvoshoz?
Minél előbb vidd el, aztán majd kiderül.
Talán van még kis ideje, amit veled tölthet. A 8-9 év még nem igazán nagy kor egy macskánál.
Nagyon szép tőled, hogy érdekel a sorsa! :)
Lehet hogy megfázott kint a hidegben. Én pár éve egy nagyon beteg kölyökmacskát találtam. Nem úgy nézett ki mint aki túléli. A szemei is nagyon durva állapotban voltak, folyamatosan tüsszögött és ilyen hatalmas zöld trutyik jöttek ki az orrából, csontsovány volt, ment a hasa, nem volt hangja, alig tudott nyelni, és a szőre csomókban jött ki.
Annyira beteg volt hogy már a mosdással sem foglalkozott, olyan koszos volt, hogy csak gumikesztyűben lehetett hozzáérni, az is totál fekete lett egy-egy simitől.
Elvittem orvoshoz, aki írt neki valami roboráló port amit minden nap a kajájához kellett keverni egy hónapig.
Megmaradt, kikupálódott, és azóta ő az egyik legjobb barátom, levakarhatatlan :)
Annyi maradt meg a betegségéből, hogy néha elmegy a hangja, meg úgy nyávog mintha brekegne, és az egyik szeménél az a belső hártya ki van húzódva és szét van szakadva. De nincs begyulladva és nincsenek fájdalmai.
A macskák hihetetlenül szívósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!