Hosszú távon lehet bajom a táptól?
Tehát a cica száraztápját rendszeresen eszem, nem sokat csak pár szemet. Régebben a kutyatápot, jutalomfalatokat is szerettem. De nem csak mert nem rossz az íze, hanem mert jelez az agyam hogyha régóta nem ettem, hogy márpedig kéri azokat az összetevőket amik a tápokba vannak. Egyszerűen rámjön hogy húde ennék most.
Tudom ez furán hangzik, és tudom hogy nem emberi fogyasztásra készül és nem olyan steril körülmények közt készül mint az emberi kaja, de pl ha megnézek egy emberi étel készítős videót, meg a valódi összetevőit mondjuk egy sima tescós chipsnek hát az se semmi.
Szóval a kérdés hogy okozhat ez bajt? Volt már olyan hogy valaki emiatt lett rosszul?
Szerintem ez a Pica nevű mentális betegség, jobbat tennél magadnak ha kezeltetnéd és leszoknál róla.
Nem jelezhet a szervezeted hogy kellenek az összetevői, hiszen nincs benne semmi olyan amit embereknek szánt kajából ne tudnál bevinni.
Attól is függ melyk táp, az Orijen, Platinum, stb. Elvileg emberi fogyasztásra is alkalmas.
De a Pedigree meg hasonlók...biztosan bajod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!