Jó ez a belovaglási módszer? (bőv. Lent)
Szia!
Hát...ez a zsákos dolog kicsit meglepett..:D:D
Nekünk is van lovunk, és a miénken sem ült még senki amikor megvettük...Futószáraztuk, nyereget szoktattuk meg vele...Nem kellett zsákokat rárakni, anélkül is nyugodtan fel lehett rá ülni először...De hát mindenki máshogy csinálja... :)
15/L
én is hasonlóképpen képzem,szép lassan szokja a súlyt igy.
nekem is nóniuszom van :D
150centis lóra 100 kilót két és fél évesen?:|
Amúgy nem szólnám le de 100 kiló? az szerintem nagyon sok.
Mér nem könnyebbet és nehezitenek mér a nehezebbel kezdik?
Mindegy.
Utolsó te hol olvastál 100 kilót? 10 kilós a zsák.
Mi bekocsizni már 2,5 évesen bekocsiztuk a csikónkat, de kettesben az anyja mellett, úgy hogy hosszabb volt az istrángja, vagyis nem kapott nagy terhelést. Ilyenkor érdemes francia szárat használni, így külön lehet fogni csak a csikót.
Én a zsákos módszert nem tartom a legjobbnak, hisz azt nem lehet annyira fixen felfogatni, hogy az biztosan jól feküdjön fel. Tehát estleges rodeo esetén lefordul a hasára az igen rossz élményt hagyhat a lóban. Inkább nyerget tegyenek rá és merevkikötővel futószárazzák. Így megtanul támaszkodni és a hátizmai is erősödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!