Állatorvosok hozzátok szólnék. Amikor elaltatok egy beteg állatot, mi fut olyankor át rajtatok?
"8/10 A kérdező kommentje:
Akik ideírtak azok állatorvosok?
Mert én állatorvosokat kérdeztem...."
Szokott ide írni egy állatorvos, de mindig töröltetik a válaszait, mert azokkal nem azt írja, amit a sok fotelállatvédő olvasni akar, hanem az igazat.
4. voltam.
Aki állatorvosként olyan ostobaságokat magyaráz mint az itt magát állatorvosnak kiadó egyén (pl hogy az állat ivartalanítása egy felesleges hülyeség, meg felszabdalást emleget) , azt már rég kivágta volna a Kamara a köreiből.
Azt is megnézném aki csak egy pillanatra is elhitte hogy az a félkegyelmű állatorvos :D
Érdekes módon a Kamara összes ajánlásának és minden bizonyított ténynek és bevett gyakorlatnak ellentmond. Ilyen nincs hogy valaki neves professzoroktól tanul évekig, majd lehülyézi az összeset és kollektíve az egész szakmát azzal, hogy a laikusok butaságával gondolkodik az állatgyógyászatról.
A kis gyk-s állatorvosotok nem más, mint egy frusztrált gyári melós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!