Állatorvosok hozzátok szólnék. Amikor elaltatok egy beteg állatot, mi fut olyankor át rajtatok?
Figyelt kérdés
Például egy kutyát ha elaltattok, és ott van a gazdi is, mi fut rajtatok keresztül?2020. dec. 1. 00:08
1/13 anonim válasza:
Kétlem hogy lenne itt állatorvos.
3/13 anonim válasza:
Kérdezz meg egy állatorvost esetleg
4/13 anonim válasza:
Reménykedem, hogy ha oda jutok, akkor engem sem hagynak majd szenvedni.
5/13 anonim válasza:
Rutin, ezt ki kell zarni. Ha beleelnek magukat a helyzetbe, akkor nagyon hamar tonkre is mennenk szerintem. Az elso par alkalom lehet nehez, de utana el kell ezt engedni, maskepp nem megy.
6/13 anonim válasza:
Gondolom az fut át rajtuk, hogy nek hagyják tovább szenvedni.
7/13 anonim válasza:
Az hogy nem szenved többet az állat. Meg az, hogy szerencsére az állat nem tudja hogy soha nem fog felébredni.
8/13 A kérdező kommentje:
Akik ideírtak azok állatorvosok?
Mert én állatorvosokat kérdeztem....
2020. dec. 1. 11:06
9/13 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, hogy masok is irtak, akkor menj es kerdezz meg egy allatorvost :D
Itt ketlem, hogy lennenek. Nem egyszerubb mar akkor biztos forrasbol tudni? De hasonlo valaszt fogsz kapni, megnyugodhatsz :)
10/13 anonim válasza:
Mindenki ember, és mindenki átérzi ezt. Nem tökmindegy hogy állatorvos vagy sem? Ő ugyanolyan ember mint bárki más. Mitől érezhetne akkor mást mint egy más munkát végző. Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!