Ahol egy egér van ott több is van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma az egyik szekrényben, ami a falon van magasan, találtam egy halott egeret, középen feküdt nagyon elől. Fogalmam sincs hogy mászhatott be oda, semmi nincs ott, amin fel lehetne. Tegnap még nem volt ott. Ebben a szekrényben tartjuk az ágyneműink. Lefertőtlenítettem az egészet, az ágyneműket pedig kimostam 90 fokon. Átnéztem az egész lakást, de sehol nem találtam lyukat, sem ürüléket, kaparászást se hallottam soha, ráadásul 2 cicám is van. Most rettegek, hogy több is van. :(2020. nov. 30. 22:34
11/15 anonim válasza:
Remélem az egész házat kifertőtlenítetted nem csak ami írtál...
12/15 anonim válasza:
Hát teleportálni nem tudnak,ha alapos ellenőrzés után sem találtál semmit,akkor valszeg az ajtón surrant(ak) be,vagy behozhattál valamit a kertből amiben/amin bejutott(ak),amúgy az udvaron vagy melléképületben van esetleg termény vagy valami élelmiszer?Azokra nagyon szeretnek gyűlni,na meg ha túl sok tápot raksz a kutyáknak,amit nem esznek meg,azokra is igen szívesen rájárnak,és ugye már ha kapós nekik a környék akkor felfedező utakra indulnak...
13/15 A kérdező kommentje:
Semmilyen termény nincs, és komposztáló sem. A kutyák nem az enyémek, társasházban élünk közös kertel, a szomszéd kutyái, szóval nem tudom mennyit kapnak enni. Nem fertőtlenítettem le az egész házat. A konyhabútorok, polcok, hűtő, mikró lettek lefertőtlenítve (meg a fürdőszoba, bár ez merő véletlen, ma csináltam ott pont egy nagytakarítást, akkor még nem találkoztam az egérrel) minden máshol csak domestossal felmostam.
2020. nov. 30. 23:52
14/15 anonim válasza:
Az a baj ezek a kis dögök bárhogy bejutnak... Nem viccelek igaz videóban láttam de simán utazik a táskádon, kabátodon úgy h észre sem veszed esetleg így beviszed.
15/15 anonim válasza:
Miért pontoztatok le a 9-est?
Simán mászik a falon.
Itt is egy csonoszor felkergettek a macskák.
Kérdező, vegyél elvefogot, tegyél bele macskatapot, és ha van, akkor belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!