Az egér felmegy az ágyba ?
Tapasztalatból mondom, igen felmegy, akkor is, ha ott alszik az ember.
Vettünk egy telket elég viseltes faházzal. Kitakarítás után az első pár estét abban aludtuk. Egyik este a mellkasomon rohant keresztül egy egér. Jómagam nem vagyok félős, nem sok mindentől undorodom, így nem csináltam ebből nagy ügyet. (persze, akkor felpattantam én is) Egy hét alatt láttuk még párszor a faház különböző szegletében, majd jelenlétükben nappal is kibújt. Jól megnézett magának és úgy döntött nem tart tőlünk. Szerszámos bódé lett a régi faházból. Raktunk ki egércsapdát, de akkoriban nem fogott semmit. Nem is láttunk jó ideig egeret. Egy év múlva fogtak a csapdák egyet, kettőt. Az időközben megépült téglaházban nemigen láttunk egeret, de a pincéjében néha láttuk nyomukat. A legérdekesebb eset, amikor a hőálló hegesztőkesztyűt megrágták. Hogy micsoda kis gourmand-ok :-)
Egy kollégám mesélte, ő otthon (családi házban) az ágyában a párnája alatt talált egy döglött egeret. Most vagy evett a kitett méregből és az ölte meg, vagy egyszerűen megfulladt a párna alatt. :-o Eladta az ágyat, mert nem volt hajlandó többé belefeküdni. Úgy fogalmazott, legalább volt oka lecserélni az igen régi kárpitos ágyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!