Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hörcsög vagy macska legyen a...

Hörcsög vagy macska legyen a társam?

Figyelt kérdés
Jelenleg gondolkozok, melyikkel lenne könnyebb. Volt eddig mindkettőm, de fogalmam sincs hirtelen melyik legyen a 2 közül, azért ez a kettő mert ez a 2 állat ragadott meg a legjobban az évek alatt azok közül amik voltak régen. A hörcsögből csak is dzsungáriait vennék, mert azt ismerem és olyanom is volt. Macskából meg facebook csoportokból keresgélnék. Tudom ég és föld a külömbség, de hátha van itt valaki aki tud segíteni dönteni, miért ez a jobb? Hörcsögökkel talán csak az a bajom, hogy kevés ideig élnek, míg a cicák tovább. De a cicánál is vannak hátrányok mint a cicakaki, éjszaka sokszor nem hagyott aludni, bolháktól valamiért félek. De valamiért mégsem tudok dönteni. Jelenleg is tettem már bejegyzést pár cicacsopiba, hogy keresek cicust, de közben meg hörcsögöt is akarok. Kettő eggyütt nem menne. Mit gondoltok? 23L

2020. nov. 15. 10:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
46%
De majd próbáld ki a macskát is, az is aranyos, nekünk aranyos macskánk lesz
2020. nov. 18. 13:44
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

Te szórakoztál eddig??? ??? Te lusta vagy egy macskához, igaz? Nincs is pénzed tartani, igaz? Nem is gondoltad komolyan, igaz??

Tudod mit, soha ne tudd meg milyen aranyosak a cicák. Jó neked a hörcsög. Nekem is volt, tudom milyen, amikor végigrágták a szőnyeget és megették egymás lábát. Sok sikert!

2020. nov. 18. 15:04
 33/41 A kérdező kommentje:
32..ember...kérédst tettemfel, pénzem van! most a hörcsögök felé húz a szívem ilyen egyszerű..min húzod fel magad XD
2020. nov. 18. 15:16
 34/41 A kérdező kommentje:
32..amúgy azért döntöttema höri mellett, mert annyira cuki de macsekokkal sincs semmi bajom, nem tudom miért háborodtál fel hirtelen...amúgy képzeld van pénzem bőven, tudokis gondoskodni róluik, csak segítség kellett a döntéshez...ha ennyire ragaszkodt a macskákhoz akkor szerez magadnak egyet...sok sikert hozzá :D...hajrá! ne rajtam vergődj mert én speciel nem macskát válaszottam imént, ki tudja később megváltozik a döntésem de jelenleg höriket imádom...hihetetlen vagy XD
2020. nov. 18. 15:19
 35/41 A kérdező kommentje:
31..mint írtam voltmacsakám is régen :D...üzenem ezt a 32.esnek is! nagyon régen volt
2020. nov. 18. 15:20
 36/41 A kérdező kommentje:
korábban volt cicám és tudom milyen a macskatartás :D..323.volt tapasztalatom megtudni milyen szóval feleslegesen hőbörögsz...ilyen emberreket...hihetetlen!
2020. nov. 18. 15:22
 37/41 A kérdező kommentje:
32..mellesleg látom nem olvastad el a leírásomat figyxelmesen...és még te lázadsz hisztis macskaimádó...
2020. nov. 18. 15:26
 38/41 anonim ***** válasza:
47%
Probald ki a patkányt is. Útpadkányt
2020. nov. 19. 00:28
 39/41 anonim válasza:
75%
Ha hörcsögöt tartasz mindenképp lépj be a hörcsög imádók facebook csoportba, olvasd el a horcsoginfo weboldlt,mert a hörik kicsik,de igényeik nagyok.
2020. dec. 10. 14:46
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
A macskat ha megunod, megeheted
2020. dec. 10. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!