Ötszobás bérházban lakok és nagyon szeretnék egy bármilyen kisállatot, viszont elég nagy a rendetlenség. Egy kutya vagy egy macska jól tudja érezni magát ilyen helyen vagy csak kisebb állatok mint hörcsög vagy tengerimalac?
Már nem azért, de nálam amíg animálásból, vállalkozóként éltem, addig hatalmas rendetlenség volt. Nem kosz, de pl. a ruhák halmokban álltak, stb.
Mégis tökéletesen gondoskodtam 2 macskáról és egy kutyáról...
Én rendesen, tisztességesen levittem amkutyát napi 5* és havi 40 000 forint ment el a minőségi tápra.
Mégis voltak olyanok akik beszólogattak a rendetlenség miatt és párhuzamot vontak eközött és a felelőségtudat között.
Ezek az emberek többnyire bár mindennap kivasalgatták a teljes ruhásszekrényüket, a kutyát 2 naponta sétáltatták, mert hát ott a kert.
A kertben a kakit is magyon szépen feltakarították, csakhát eleve nem kéne hogy a kutya oda ürítsen.
Valamimt természetesen pedigrével etettek, mert hát az a legjobb, a reklám is megmondja.
Az, hogy magamat és a környezetemet valamilyen szinten elhanyagolom, az mem jelenti azt hogy egy rajtam kívülálló életre is sz@rok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!