Jelenleg gondolkozok, melyikkel lenne könnyebb. Volt eddig mindkettőm, de fogalmam sincs hirtelen melyik legyen a 2 közül, azért ez a kettő mert ez a 2 állat ragadott meg a legjobban az évek alatt azok közül amik voltak régen. A hörcsögből csak is dzsungáriait vennék, mert azt ismerem és olyanom is volt. Macskából meg facebook csoportokból keresgélnék. Tudom ég és föld a külömbség, de hátha van itt valaki aki tud segíteni dönteni, miért ez a jobb? Hörcsögökkel talán csak az a bajom, hogy kevés ideig élnek, míg a cicák tovább. De a cicánál is vannak hátrányok mint a cicakaki, éjszaka sokszor nem hagyott aludni, bolháktól valamiért félek. De valamiért mégsem tudok dönteni. Jelenleg is tettem már bejegyzést pár cicacsopiba, hogy keresek cicust, de közben meg hörcsögöt is akarok. Kettő eggyütt nem menne. Mit gondoltok? 23L
amúgy a cicus benti tartású lenne ha mellette döntenék :)
hörcsögnél pedig mindenképp dzsungit vennék, azok olyan arik.
2020. nov. 15. 12:27
12/41 A kérdező kommentje:
4.érvek esetleg? szeretném ha mindenki úgy irna ide, hogy érvekkel jöttök ne cak MACSKA vagy HÖRCSÖG és semmi egyéb okés? :) mertmindenképp szeretnék állatot majd :).
2020. nov. 15. 12:29
13/41 anonim válasza:
#8, én is a macskát javasolnám, mint #4-es válaszoló, csak annyi különbséggel, hogy engem az "állatok" kategóriában mindenki lepontoz :c
2020. nov. 15. 13:29
14/41 A kérdező kommentje:
13.miért pontoznak le? :(
2020. nov. 15. 13:36
15/41 anonim válasza:
Egy cicustól több szeretet kapsz, mint a höritől. Az is jó házikedvenc, de semeddig sem él, és még oda se bújik hozzád.
A cica viszont költségesebb, ill. nevelni is kell :)
2020. nov. 15. 13:46
16/41 anonim válasza:
Én is a cicára szavazok.
Több szeretetet adnak, lehet velük játszani és simogatni is.
Nagyon viccesek tudnak lenni.
Ha csak a macska kaki zavar...az alomtálcából kiveszed a kakit, pisit napi 1-2× , van szagtalanított alom, olyan is amit a wc-n le lehet húzni, sok féle van nézz szét.
A cicának a hátránya hogy költségesebb mint egy höri és ha elmész nyaralni akkor nem hagyhatod magára.
Viszont erre van megoldás mert vannak állatbarát szállodák és családtagot szomszédot is meglehet kérni hogy vigyázzon rá.
Ja és cicából rengeteg féle van, menhelyen kedves kis keverékek vagy tenyésztőnél rengeteg gyönyörű fajta.
2020. nov. 15. 18:23
17/41 anonim válasza:
Ha mind a 2ért oda vagy, esetleg azt csinálhatnád(persze csak ha megteheted) hogy pl a hörit a szobádban tartod egy magasabb de biztonságos helyen a hol a cica nem éri el,és nem engeded be oda a cicust. Nem azt mondom, hogy ez a legbiztonságosabb, de pl ha rácsos ketrece van akkor nem hinném h a cica be tudna nyúlni. Persze a hörinek se jó ha ott a cica, de ez a különtartásos módszer esetleg működhet, ha tényleg nem tudsz dönteni.
2020. nov. 17. 21:30
18/41 anonim válasza:
A horcsog tulajdonkeppen patkany, de a macska az nem
2020. nov. 18. 01:21
19/41 A kérdező kommentje:
18..hörcsög és patkány között óriási a külömbség...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!