Van olyan dolog amit ti NEM tennének meg a háziállatotokért?
Kisgyereket nem áldoznám fel érte, sem magamat.
Nagyon magas orvosi költség esetén (200-300ezer) próbálnék segítséget kérni, de ha ez nem jön össze elaltatatnám.
Ha havi 100-200000-es gyogyszer kene neki az eletbenmaradashoz.
Egyszeri 500000-1 000 000 mutetet is ki tudok fizetni.
De havi folyamatos tobbszazezres gyogyszert nem.
Es hallottam mar olyanokrol akik havi 86000-es gyogyszert vettek a macskanak.
Kozben osszbeveteluk volt vagy 400000...
Ez nekem mar sok.
Inkabb a gyerekemre koltom, mint pl. 5-10 even at egy beteges kisallatra.
Nem építenék neki metró alagutat.
Beszélő harci cápát sem vennék.
Nem tenném ki műtétsorozatnak, ami után két lábon és két keréken, vagy egyéb kisegítő eszközökön kéne élnie.
Láttam már ilyen halál markából milliókért visszahozott állatot. Nekem bárki mondhatja, hogy "dehát így is boldog". Nem. Mozgásban súlyosan korlátozott állat sosem lehet igazán boldog. Lehet hogy te úgy látod, ahogy futkározik a többiekkel, pedig csak folyton azzal a ténnyel küszköd, hogy ami korábban ment neki, az most miért nem.
Ezt nem vagyok hajlandó megtenni egyik állatommal sem, sőt erősen azon a véleményen vagyok, hogy majd amikor nekem kéne elvégezni ilyen műtéteket, akkor sem fogom vállalni. Lehet ajánlok majd egy kollégát, de én erre nem fogok egy gazdit sem buzdítani.
Ja igen, és az irreálisan drága kezeléseket/gyógyszereket sem vállalnám miatta.
Akkor a fennmaradó részt boldogan töltenénk el, s amikor eljön az idő elaltatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!