Mit gondoltok az olyan gazdikról akik túlságosan tutujgatják az kiskedveceiket?
A félreértés elkerülése végett nem arra mondom azt aki családtagként tekint a állatára,hanem azokra akik még a széltől is óvják őket.
Én is mindig megnyomkodom a pl. galambjaimat,becézgetem őket stb. De nem kapok rohamot ha egy orvos kicsit erősebben szól hozzájuk/fogja meg őket.
Na anyám pont ennek az ellentetje,kb 3 hete vett egy nyulat, folyamatosan nyomorgatja és majdnem elájult a rendelőben hogy "Úristen a doki megfogta,biztos fáj neki,nem ért hozzá". Mert hogy az ő kis nyuszimuszikáját ne bántsa senki.
Szintén ehhez kapcsolódóan van pár rossz kutyás élmény,hogy viszem a kutyust szépen pórázon erre a semmiből odarohan egy másik kutya,nyilván én is a kutya is megilletődtunk és egy kissé csúnyán néztem rá erre a gazda meg odamorog finnyázva"Nem bánt" aztán arrébb rántgatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!