Mennyi az annyi? Azaz hány kölykei lehetnek még, illetve mennyit elhet egy.......
Pár nappal ezelőtt észleltem hogy a fáskamrába betévedt egy patkány (utólag kiderült hogy nőstény) hatalmas pusztítást végzett,a beton alapzatot szó szerint szétszedték, több centis mély gödör keletkezett. A Nőstény Anya patkányt sikerült egy slavia 620-as légpuskával fejbe lőni. De mint utólag kiderült hogy mind hiába. Ugyanis kölykei születtek, tegnap már a patkányfogóval 3 darab kis patkányt megfogtam, de feltételezem hogy ennél több lehet még. A kérdésem az volna, mit ismer a biologia? Hány kölykei lehet egy anya patkánynak? Csak azért kérdezem, mert akkor több patkányfogót állitok szolgálatba.
Az állatvédő emberek kiméljenek meg az ész osztással, hatalmas pusztítást végzett. Betont szét kaparta / rágta. Ürülék mindenhol, a vezetékeket szétrágta, levágta a villanyórát, füstült minden. Úgy hogy az állatvédő emberek hagyják el ezt a kérdést, ha csak észt probálnak osztani.
Látom, hogy még éjjel is ezekkel a férgekkel harcoltál.
Kicsik ellen a ragasztó is jó!
400 forint körül van a ragasztó, három évig eláll.
Amúgy honnét tudod, hogy csak öt darab volt?
Sajnos, ez nem ilyen egyszerűen működik.
Ha ölőcsapdád van, akkor egy idő után már nem fognak belemenni, mert látták, hogy a társuk ott megdöglött.
Ezért jobb az élvefogó, mert ott nem látja a társát dögölve, hanem inkább bemegy mellé. Én volt, hogy 4 darabot fogtam vele.
De egy élvefogó sem biztos megoldás. Lehet kint bármilyen csapdát, az is elfordul, hogy a patkány figyelembe sem veszi azt, s vígan éli az életét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!