Miért nem képesek az emberek az állataikat ivartalanítani?
Szomorú látni! Enyi felelősség nincs bennük?
Én biztos kötelezővé tenném és ellenőrizném, keményen buntetnék!
Nem provokálni akarok! Csak nem értek...
8-as Szépen sorrendben fogok válaszolgatni!
Nem, nem az! Az ha vízbe fojtják az egy dolog,nyilván ha megakar valaki tőlük szabadulni van humánusabb megoldás, akár az állatorvos által beadott méreginjekció!
Felénk nincs ilyen gond pedig mióta világ a világ errefelé csak ivaros kutyák/macskák vannak!
Nem basztatásból de mi az a partik?Tényleg nem esik le.
Nem nem szenvedés, teljesen természetes folyamat! Az hogy ki mit szaporít az az ő dolga, az én szememben a tenyésztő is pont ugyan azt csinálja, teljesen mindegy hogy hogy véded őket!
Nem nem hatalmas összeg, de teljesen felesleges kockázat egy divat miatt,és még fizetni is kell érte... Ennyi erővel csapjuk le a farkát/fülét, nem hal bele, 1-2 betegséggel kevesebb és egyesek szerint jól néz ki!
Például hogy ne legyen egyedül/ illetve védi a házat a betörőktől, vagy a macska pl megfogja az egeret!
De, pont hogy azt nézi!
Senkit nem érdekel!
Ezt a kérdést hetente 1x felteszi valaki. Keress vissza, 1000 ilyen kérdést találsz és ott vannak a válaszok is.
Én speciel azért nem ivartalaníttattam a kutyámat, mert baj van a szívével és az állatorvos nem javasolta az altatást. Ennek ellenére sosem szült, pedig már 10 éves.
Nem is vagyok régi itt az oldalon, de egy csalódás az emberiség...!
Nem érdekel előttem ki hány kérdést tett fel!
Írtam, hogy kb 100-ból 2 ilyen eset van, hogy nem lehet altatni!
Legyetek csak felelőtlenek, a menhelyek meg tele, a nem ivartalanított állatokkal!
Az már biztos, hogy ilyenektől, mint itt egyes válaszolók, nem kérdezek semmit / nem várok semmit! Szégyenek vagytók!
A másik! A tényésztők legalább szűrik a kutyákat! És miután eladta és esetleg nem kell a kutya, mert jaj költözünk, akkor visza veszi! Nem az utcára dobja vagy agyon csapja!
Egészségügyi okai is vannak annak, hogy vágják a kutyák fülét (ez amúgy be van tiltva, ha nem tudod esetleg)!
Az ivartalanítással is meglehet előzni egy két egészségügyi problémát! De legfőképpen a sok kidobott állat (ugye, aki agyoncsapja az is Istent játszik)! Ebből az őskorból tényleg kikéne nőni!
A mai világban meg hazőrzésre ott a kamera meg a riasztó! Kutyát lemérgezik és enyi!
A tele zabaltatott macska igaz az egeret elkapja, de rengeteg madarat is...meg nem eszi, mert ugye kap kaját! A házi macska meg nem természetes ellensége a madaraknak! (Értsd, az ember tenyésztette ki, de már rég nem az egér fogás miatt tartja városban)!
Nem azért de ha szerinted csalódás az emberiség akkor költözz olyan helyre ahol nincs ember vagy ami az emberekhez kapcsolódik és slussz, neked is jó lesz hogy nem találkozol emberekkel, és hidd el nekünk is jó lesz hogy nem találkozunk veled semmilyen formában, nem leszünk nélküled kevesebbek!
Ha meg nem akarsz többet kérdezni senkitől akkor költözz és köttesd ki a netet és annyi,mindenkinek jobb lesz, vagy oldd meg ahogy tudod, pattogni hiába pattogsz, ez van!
Ha te szerinted szégyen vagyok hát istenem ,a te szavadra pont nem fogok adni soha a büdös életbe,lévén egy nagy büdös senki vagy!
Dehogy szűrik a kutyákat sokszor a papírok/oltási könyv stb előbb megvan mint maga a kutya, és igen visszaveszi, de ha nem tudja eladni elaltattatja valami ürüggyel és kész!
Igen tudom hogy be van tiltva, és? Ugyan úgy vágják, szépen mosolyogsz a dokira, vagy csúsztatsz egy kis pénzt és nyissz volt fül nincs fül.
Sima kamerával nem érsz el semmit, felvesz egy kapucnit és annyi, a riasztó szintén semmitérő, mire kijönnek rá a rendőrök addigra kipucolták a házat, a kutyának van visszatartó ereje főleg a cigóknál, méreggel meg nem mész sokra annak kell 7-8 óra mire hat(már ha megeszi, enyéim például csak azt eszik amit én adok nekik), addigra meg észreveszed!
Nálunk a macskák fogdossák az egereket, hiába kapnak enni, madarat csak nagyon ritkán évente egyszer de akkor is általában oka van hogy elkapta, gondolom nehezebb préda, mellesleg ne is egye meg, csak fújtsa le annyi a lényeg!
Hát hal Isten neked nem is kell velem találkozni! Én se vagyok kíváncsi ilyen beszükült ágyúra, mint te!
Úgy csinálsz, mindha te lennél valaki, aztán ugyan olyan senki vagy, mint én vagy itt bárki!
A tényésztőket meg ne keverd a szaporítókkal! Igaz a magyar tenyésztőkről is meg van a véleményem! Ebben lehet igazad van, itt divat az ilyen meg a szépen pénzelem a dokit, akkor vágja a fülét!
Nekem a környezetemben lévőkkel általában nincs bajom, csak a felelőtlenséggel! Nem hinném, hogy te mentettél valaha is állatot, akkor átlátnád a problémár...
Na mindegy is, én nem vitázom veled, felesleges! Ha meg nem tetszik a kérdés, akkor lehet görgetni tovább!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!