Milyen pók lehet? Szerintetek?
Figyelt kérdés
zöld színű,sok van belőle a kertben,a ruhákat beszedtem,és egy csomó volt a ruhákon:S Csúnya világoszöld színe van,nem nagy. Még nem láttam ilyent.2010. aug. 3. 13:04
1/8 anonim válasza:
Ez a növényeken vadászgató pókocska pont azért zöld hogy a zsákmánya ne vegye észre.
2/8 anonim válasza:
Elég kevés az infó, de ez alapján valami karolópók lehet... nem tudod lefényképezni?
3/8 A kérdező kommentje:
Agyoncsapkodtam az összeset amit behoztam a ruhákkal:D De majd legközelebbi mosásnál fotózom ha megint lesz a ruhákon,kint nem keresgélek,mert undorodom az összes póktól,bogártól,nem is merek a fűre menni itthon annyi pók meg bogár van:S
2010. aug. 3. 13:16
4/8 anonim válasza:
De miért kellett agyoncsapkodni? Rengeteg a rovar azokat írtják.
5/8 anonim válasza:
Én is utálom a hülye bogarakat és pókokat.
Így néz ki? Megjegyzem elég ronda. Én sikítozva elmenekültem volna =)
6/8 anonim válasza:
Van fogalmad milyen értelmesek a pókok?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen értelmesek,és nem is érdekel,lényeg,hogy engem messziről kerüljenek el,mert kinyírom a kis gusztustalan dögöket:D Szerintem amúgy olyasmi volt mint amit belinkelt az egyik válaszadó. Kint nem ölöm meg őket,de a házban nem tűrök meg pókokat,bogarakt,mert rettegek tőlük.
2010. aug. 3. 18:07
8/8 anonim válasza:
A "linkes" válaszoló vagyok.
Nemrég átéltem a problémád, kiterítettem a kis kéztörlőm, és amikor levettem rajta volt egy olyan csúnya pók.
Meg tudom érteni mit érezhettél. Még most is kiráz a hideg.
Egyébként tényleg hasznosak meg minden, csak ne lennének ilyen csúnyák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!