Milyen állatot ajánlotok nekem?
Egyedül élek egy lakásban és szeretnék magam mellé egy társat. Kutyára gondoltam először,de sokat dolgozom, az ugatás zavarná a szomszédokat és nincs autóm,amivel kutyasuliba vihetném.
Igényeim:
-csendes
-rendes takarítás mellett sem büdös(egy barátnőmnek volt valamilyen furcsa rágcsálója és iszonyú büdös volt,pedig takarítva volt a ketrece)
-ragaszkodó
-lehet simogatni
-viszonylag sokáig él és nem túl beteges
Van-e az igényeimnek megfelelő állat? Az ára nem nagyon érdekel,nekem megér minden pénzt egy társ.
Minden állatnak (az embernek is) büdös a pisije, kakija. Rendszeres takarítással nincs ilyen gond.
Én cicát javasolnék, ha sokat dolgozol kettő tesót vegyél. Az tévhit, hogy a macska elvan sokáig az üres lakásban egyedül.
Gekkó esetleg? Bár nem a legragaszkodóbb de a többi kitételnek megfelel.
Vagy mint írták benti cica.
Macska
Csendesnek nem túl csendes, de a kutyák rosszabbak tudnak lenni.
Az alom tud büdös lenni, de ha mindig takarítod akkor szagtalan.
Ragaszkodó ha jól van nevelve, imádja a legtöbb ha simogatod
Akár 15+ évet is leél gond nélkül.
Illetve számodra is előnyökkel jár a tartása(stresszcsökkentés, jobban gyógyulnak mellette egyes sérülések[dorombolás miatt])
Persze ez macskafüggő is, mindegyiknek ki kell érdemelni a szeretetét, van faceen macskás csoport(pesten hallottam macskákkal)
Ha az ottani posztok nem győznek meg akkor semmi
19/l, 5 macska boldog tulajdonosa😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!