Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nyuszikát lehet tartani egy...

Nyuszikát lehet tartani egy agresszív tengerimalaccal?

Figyelt kérdés

Van egy tengerimalacom, 6 éves 4 éve van egyedűl mert megtámadta és majdnem megölte 3 évvel idősebb társát, aki szintén lány, sajna meghalt 4 éve , nem mertem venni mellé tengerimalacot, dokival beszéltem , meg a kisállatkereskedővel és lebeszéltek , mert van egy -két malac aki ilyen.

Viszont Apu rendelt nyúl húst, konkrét nyulat akar megsütni meg még a bundát is megrendelte, most olyan szinten haragszom rá, hogy megkergetném, még él az a kis nyuszika amivel majd ezt teszik. :( tudom,álságos mert sertés húst meg csirkét eszek , de pl. soha nem voltam disznóvágáson, nem láttam még élve olyan állatot amit később megettem. Most is ez van, nem látom a nyuszikát, de sajnálom.

Arra gondoltam , hogy elkérem azt aki aznap Apunak elő lenne készítve és hazahozom , de a tengerimalac mellé, nagy helye van , külön szobája.

Mennyire álságos , illetve mennyire jó ötlet együtt tartani majd őket?

Sajna vagy sem élelmiszeripari végzettségem van és tudom min megy keresztül egy csírke, mégis szerintem az ember étrendjébe elengedhetetlen a hús fogyasztása. Ezzel ha ezzel vitáznál, privátba , kérem. Állatok kategória, tehát ne arról beszéljünk, hogy kell-e enni vagy nem, csupán lelkiismeretem miatt hoztam ezt fel.

22/f

2020. máj. 20. 09:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad őket közel engedni se egymáshoz. A nyúl akkorát tud rúgni hogy a malac konkrétan ketté törik.

És a rugdalózás nem agresszivitásból megy hanem boldogságból szoktak pattogni közbe össze vissza rugdosni.

Ha nyuszi területvédő szétkapja a malacot.

Nőstény malacot nem ivartalanítanak ezért egy ivartalan hímet fogadj örökbe mellé a mentéstől. Van próba társítás, tehát ha nem jön össze akkor a malacot vissza veszik.

2020. máj. 20. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!