Akik beengedik az ágyukba a kutyájukat/macskájukat, miért teszik? Nem undorodnak a szőrtől és a piszoktól?
Hűha, azt a levegőt belélegezni, amit a kutya/macska kilélegzett...micsoda fertő! 😂
Remélem megtiszteled azzal a társadalmat, hogy nem lépsz ki az utcára (legalább 1 hülyével kevesebb van kint), mert ott aztán ki tudja mit lélegzel be. Belegondolni is szörnyű.
Én ezért nem is engedtem be soha a macskámat. Mondjuk, ő eleve kinti macska volt, szóval a házba sem jött be, csak szökőévente egyszer. Nem tudom elképzelni, hogy szőrös állat jöjjön az ágyamba.
De hát ki mit szeret...
Én beszoktam engedni a macskám az ágyamba. A macskák általában nemszoktak koszosak lenni ,csak akkor ,ha esős/havas idő van ,vagy ha éppen a homokban játszottak. Olyankor természetesen nem engedem be őket az ágyamba ,hanem megtisztítom őket és utánna bejöhetnek. A macskák szőre általában ilyenkor tavasszal szokott nagyon hullani ,mert vedlenek ,ilyenkor kiszoktam fésülni a bundájukat és már sokkal kevesebb szőr lesz a lakásban. (Nekem nincsenek olyan nagy bundájú macskáim. Sima házi cicák ,csak tavasszal szokott nagyon látványosan hullani a bundájuk ,az év többi részén nemszokott olyan sok macskaszőr lenni ,de azért pár szál mindig előfordúl)
Ha foglalkozol a cicával/kutyával ,akkor nem lesz koszos ,de mivel állatpk és van bundájuk ,ezért mindig fogsz találni 1-2 macskaszőrt.🤷♀️ Külömben is a Te hajad is hullik ,még ha nem is olyan feltűnően (minden embernek hullik valamilyen szinten a haja) ,ez ellen sem tudsz mit tenni
Épp ez az, hogy sok munka van avval, hogy fent van a macska az ágyban...
A macskának a helyén van a helye, nem pedig az ágyban.
Ha valakinek ez nem tetszik akkor nyugodtan leértékelhet.
Az állat az még mindig egy állat, így nem egy ágyba illik.
Legyetek szívesek ne hasonlítsátok össze az állatot az emberrel... Két különböző teremtmény, két különböző fejlődöttséggel.
Nem engedem be egyik állatot sem a hálóba és a konyhába. Legtöbbet a nappaliban vannak. A macskák felugorhatnak az ülőgarnitúrára, a kutya nem. Az ülőgarnitúrát már az állataink előtt is huzattal védtük.
Amúgy meg többet porszívózok, ennyi. Vedléskor így is sok szőr tapad a ruhámhoz, erre itthon szőreltávolító gurigát használok, ha elmegyek, akkor meg természetesen átöltözöm. Amúgy a "rendes" mennyiségű szőr nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!